ke 17.10. klo 05:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Golden State Warriors – Oklahoma City Thunder | Hallitseva mestari on ehdoton suosikki

NBA-kausi käynnistyy tulevana yönä. Toisessa ottelussa vastakkain asettuvat hallitseva mestari Golden State Warriors ja Oklahoma City Thunder. Kamppailun ennakkoasetelmat ovat melko selkeät, minkä ovat myös kertoimenlaskijat ottaneet huomioon. Kauden avauksesta löytyy muutamia erinomaisia kohteita, sillä kertoimissa on kaikesta huolimatta ilmaa.
Warriors on jokaisella kaudella lähtenyt liikenteeseen räjähtävällä voimalla – tämä kausi tuskin on poikkeus. Warriors on paperilla ehdottomasti liigan kovin joukkue, eikä suinkaan turhaan. Joukkueen hyökkäyspäässä tuhojaan pääsee jälleen tekemään tuttu kolmikko, kun pelintekijänä toimii Stephen Curry ja laitoja dominoivat Kevin Durant sekä Klay Thompson.
DeMarcus Cousins liittyi Warriorsin kokoonpanoon kesätauolla. Sentterin roolissa pelaava Cousins takoi viime kaudella keskimäärin 25 pistettä ottelua kohden. Mies siis sulautuu hyvin Durantin ja Curryn muodostamaan kaksikkoon. Cousins ei kuitenkaan pääse kamppailemaan vielä hetkeen, sillä hän lepäilee sairastuvalla vielä tovin loukkaantumisen johdosta. Tämä takaisku tuskin Warriorsia hidastaa, sillä tulivoimaa löytyy enemmän kuin tarpeeksi.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Warriorsin sairastupa täyttyy mahdollisesti entisestään, sillä Shaun Livingston ei todennäköisesti myöskään pääse esiintymään avauskamppailussa jalkavamman vuoksi. Vaikka Cousins ja Livingston jäävät pois, on Warriorsin aloitusviisikko joka tapauksessa murhaava. Curry, Durant ja Thompson ovat takuulla aloitusviisikossa mukana. Kolmikon lisäksi kentälle astelevat todennäköisesti Draymond Green sekä sentteri Damian Jones. Isänniltä ei todellakaan tulivoimaa puutu – tästä syystä voidaan odottaa jopa helppoa 110 pisteen ylitystä.
Warriorsia haastamaan lähtee Oklahoma City Thunder. Vieraiden kokoonpano on kokenut kesän aikana hieman muutoksia, sillä Carmelo Anthony siirtyi Houston Rocketsin riveihin. Thunderista ei kauteen lähdettäessä olisi edes täysissä voimissaan Warriorsin haastajaksi. Hommaa vaikeuttaa entisestään pelintekijän, Russel Westbrookin sekä sentterin, Steven Adamsin poissaolot. Paikkaajana Westbrookille toimisi Dennis Schroder, joka ei tosin vastaa todellakaan Westbrookin tasoa pelintekijänä.
Oklahoma olisi todella kovissa vaikeuksissa jo ilman näiden kahden miehen poissaoloja. Joukkueen kokoonpano on sotureita jäljessä kaikilla osa-alueilla. Oklahoma jää alhaisille pistemäärille yön ottelussa, oli Westbrook pelaamassa tai ei.
Ottelun ennakkoasetelmat ovat varsin selkeät – Warriors tulee määräämään tahdin kauden avauksessa. Kotiyleisön tuki lisää etulyöntiasemaa entisestään, ja onnistumisia ensimmäisessä ottelussa tullaan varmasti näkemään, kun vastassa on siipirikkoinen Thunder. Tasoitus- ja kokonaispistelinjoihin on jäänyt melko paljon ilmaa, joten näihin käydään kiinni kynsin ja hampain.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ