ti 29.05. klo 04:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Houston Rockets – Golden State Warriors | Siipirikkoinen Rockets isännöi Warriorsia Game Sevenissä!

Läntisen konferenssin finaalisarja on edennyt legendaariseen Game Seveniin asti. Houstonin isännöidessä viimeistä ottelua, on tunnelma käsin kosketeltavissa. Kotivoittopohjalla on menty tämäkin sarja, lukuun ottamatta kahta ottelua, joissa molemmat nappasivat vierasvoitot. Harden vastaan karhukopla. Riittääkö parrassa pituus vai viekö kolmikko Raketteja mielensä mukaan?
Houston on pelannut erinomaisen kauden ja aivan loistavat pudotuspelit tähän asti. Nyt on kuitenkin tosipaikka, kun vastassa on ehdoton mestarisuosikki. Rocketsilla on todella suuret paineet kotiyleisön edessää, ja tilannetta vaikeuttaa entisestään Paulin loukkaantuminen.
Chris Paul on poissa Houstonin riveistä takareisi-vamman vuoksi. Paikkaajaksi voidaan odottaa Eric Gordonia. Gordon paikkaa kyllä Paulia pisteiden puolesta hyvin, mutta pelillisesti on Gordon paljon joukkuetoveriaan jäljessä. Rockets tarvitsee ihmeen, jotta tästä vielä selvitään.
Warriors on pelannut kautensa odotetulla tavalla. Runkosarjassa ei kärkeen menty, mutta odotetusti konferenssifinaalissa ollaan, ja matkalla ollaan kohti finaalia. Warriors on pudotuspeleissä aina kukoistanutkin, ja se kyllä on näkynyt heidän pelissä.
Varsinkin tällä hetkellä on Warriors erittäin vaarallinen, sillä enää ei tarvitse tukeutua pelkkään Stephen Curryyn, sillä Curryn uinuessa Durant paikkaa kyllä erinomaisesti Currynkin pisteet. Tämän kaksikon mukana tulee vielä Thompson, joka tukee vielä lisää, mikäli toinen tähdistä on poissa. Tämä karhukopla tuntuu olevan pysäyttämätön tällä hetkellä.
Houston omaa ottelussa kotiedun, mutta Paulin poissaolon myötä kaikki muu etu siirtyy Warriorsin haltuun. Warriors lähtee ehdottomana suosikkina yön otteluun, ja uskonkin, että tämä ennakkoasetelma on tällä kertaa aivan oikea. Kohteiksi ei kuitenkaan valita voittajaa, vaan kokonaispisteitä, joissa linjat ovatkin erinomaiset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ