to 18.10. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Houston Rockets – New Orleans Pelicans | Rocketsin takakenttä dominoi

NBA-kausi käynnistetään keskiviikon ja torstain välisenä yönä 11 ottelun kierroksella. Kierroksen kovatasoisin kamppailu pelataan eittämättä Houstonissa, kotijoukkue Houston Rocketsin ja New Orleans Pelicansin välillä. Viime kauden runkosarjan paras joukkue Rockets on oikeutetusti asetettu ehdottomaan ennakkosuosikin asemaan – tästä huolimatta kertoimista löytyy ilmaa ja sen myötä pelattavaa lapulle.
Rockets oli viime kaudella yltää NBA:n finaaleihin asti ja monet jopa argumentoivat että niin olisi tapahtunut, ellei joukkueen tähtipelintekijä Chris Paul olisi loukkaantunut kesken playoffien. Tällä kaudella Rockets lähtee jälleen potentiaalisimpana haastajana taistelemaan lännen mestaruudesta Golden State Warriorsin kanssa. Warriorsin haastamiseen kuitenkin vaadittaisiin Rocketsin tähdeltä, viime kauden MVP:ltä James Hardenilta samantyylistä dominoivaa kautta, ja Rocketsin miehistön täytyisi pysyä pelikunnossa.
Rocketsin pelaajamateriaali on hieman heikentynyt viime kaudesta; Ryan Anderson, Trevor Ariza sekä Luc Mbah a Moute löysivät itselleen uuden kodin. Varsinkin kahden jälkimmäisen poissaolot tulevat näkymään omassa päässä, Ariza ja Mbah a Moute olivat joukkueen parhaimmistoa korin puolustamisessa.
Rockets haali kuitenkin myös riveihinsä uusia pelaajia. Mielenkiintoisimpana lisäyksenä pitkäaikainen NBA-tähti Carmelo Anthony, jonka viime kausi Oklahoma City Thunderissa oli täysi sukellus. Liigan parhaimmistoon 3-pisteen heitoissa jo pitkään kuuluneen ”Melon” ei voida odottaa palaavan entiselle tasolleen, mutta yhteispeliä loistavan vision omaavan Paulin kanssa sopii odottaa innolla.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Rocketsin voidaan odottaa olevan todella tappava hyökkäyspäähän läpi kauden, mutta oma kori tulee myös olemaan kovalla kulutuksella hyvien puolustavien pelaajien siirtojen myötä. Sentteri Clint Capelalla tulee olemaan todella suuri rooli puolustuspään tehtävissä. Myös uusi hankinta Marquese Chriss taitaa puolustuspään tehtävät, mutta hän on loukkaantumisen takia ottelusta sivussa yhdessä Nenen, Zhou Qin ja Brandon Knightin kanssa.
Viime kaudella New Orleans Pelicansin polttoaine riitti aina läntisen konferenssin semifinaaleihin asti, jossa kuitenkin nimenomaan Houston Rockets murskasi joukkueen haaveet voittaen ottelusarjan puhtaasti 4-0 lukemin. Pelicans on heikentynyt viime kaudesta melko huomattavasti, kun tähtisentteri DeMarcus Cousins siirtyi mestaruussormuksen toivossa Warriorsin riveihin ja yksi NBA:n parhaista syöttelijöistä Rajon Rondo vaihtoi maisemaa Los Angelesin lämpöön.
Pelicans ei Julius Randlea suurempia hankintoja kesällä tehnyt, joten moninkertaisen all-starin Anthony Davisin harteilla lepää todella suuri taakka joukkueen menestyksen kannalta. Davisin lisäksi pelintekijänä tai heittävänä takamiehenä pelaava Jrue Holiday osaa heittää palloa koriin hyvällä prosentilla, muutoin joukkueen kokoonpano ei juurikaan vakuuta.
Pelicans pääsee otteluun laadukkaalla miehistöllä. Varmuudella tästä ottelusta poissa on vain uusi hankinta Wesley Johnson, Jahlil Okafor puolestaan on kysymysmerkki.
Davis tunnetaan erinomaisena puolustajana ja varmasti hoitaa oman roolinsa hyvin, mutta Harden on yksi liigan vaikeimmin vartioitavista pelaajista, eikä Pelicansin takakentältä löydy pelaajaa, joka pysyisi Hardenin tai Paulin vauhdissa.
Ottelun ennakkoasetelmat ovat selkeät – Rockets dominoi takakenttää ja repii sen myötä vähintään 8 pisteen eron, jolloin pelikohteemme Rockets -7.5 tuo rahat taskuun. Pienempänä vetona otamme Rockets -3.5 ensimmäiselle puolikkaalle – Rocketsilla on tapana tulla ottelun alkuihin todella intensiivisesti ja pystyy helposti kuromaan vähintään 4 pisteen johdon toiselle puolikkaalle lähdettäessä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ