NBA ti 25.12. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NBA: Houston Rockets – Oklahoma City Thunder | James Harden joulupäiväpelin MVP?

Kauden odotetuin pelipäivä on koittanut. Kymmenen onnekasta joukkuetta pääsevät pelaamaan NBA:n kuuluisalla joulukierroksella. Kierros on siitä erittäin ainutlaatuinen, että yhtäkään ottelua ei pelata päällekkäin. Katsojat voivat siis halutessaan pitää kunnon korismaratoonin ja katsoa halutessaan kaikki viisi ottelua putkeen.

NBA CHRISTMAS DAY:
• 19.30 : Milwaukee Bucks – NY Knicks
• 22.00 : Houston Rockets – Oklahoma City Thunder
• 00.30 : Boston Celtics – Philadelphia 76ers
• 03.00 : Golden State Warriors – LA Lakers
• 05.30 : Utah Jazz – Portland Trail Blazers
Tähän vihjeeseen suurennuslasin alle on napattu Toyota Centerissä pelattava ottelu, jossa kohtaavat Houston Rockets sekä Oklahoma City Thunder. Joukkueet ovat lähivuosina pelanneet monta kuumaa ottelua, joissa ei olla tunteita säästelty. Tätä samaa herkkua onkin luvassa myös tänään.
Houston Rockets saapuu otteluun hyvässä vireessä. Joukkue on seitsemään edelliseen otteluun hävinnyt vain kerran. Tämän voittoputken aikana joukkue on kuitenkin menettänyt Chris Paulin loukkaantumislistalle, jonka johdosta viime vuoden MVP James Harden on joutunut pelaamaan uskomattoman korkealla tasolla voittojen eteen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Vaikka Rockets onkin napsinut voittoja, on se ollut viime kierrokset täysin Hardenin varassa. Joukkue ei tällä hetkellä näytä yhtenäiseltä, vaan Harden pitää palloa koko hyökkäysajan ja tekee sitten oman ratkaisun. Harden onkin yksi liigan historian parhaimmista pisteidentekijöistä ja pystyy voittamaan käytännössä yksin otteluita joukkueelleen. Nyt Rockets ja Harden on kuitenkin ison haasteen edessä, kun Thunder tuo liigan parhaan puolustuksen vierailulle Toyota Centeriin.
Siinä missä Rockets on tällä hetkellä täysin yhden miehen show, löytyy Thunderilta tulivoimaa leveämmältä akselilta. Paul George pelaa uransa parasta kautta ja miehen nimi onkin ollut jo esillä MVP-keskusteluissakin. Russell Westbrook ja Dennis Schroeder takaavat Thunderille 48 minuuttia laadukasta pallonkäsittelyä, joka on iso etu siihen nähden, että vastapuolelta ei löydy Hardenin lisäksi ketään laadukasta pelintekijää.
Kentän paras pelaaja saattaakin löytyä Rocketsin puolelta, mutta Thunderin syvä, laadukas ja tasainen materiaali on järjettömän iso etu tähän otteluun. Joukkueet eivät pahemmin toisistaan tykkää, joten voisi olettaa Thunderin puolustusmotivaation olevan hyvällä tasolla. Joulupäivän otteluilla on myös todella korkeat katsojaluvut, joka lisää motivaatiota entisestään. Kukaan ei halua näyttää kentällä laiskalta, kun pääset jouluotteluun pelaamaan ja koko valtio katsoo.
Rocketsin voitto vaatisi siis aivan uskomattoman ottelun Hardenilta, jota voi toki odottaa, mutta tässä ottelussa kallistumme laajemman materiaalin turvin enemmän Thunderin puolelle. Pelivalintamme otteluun on siis Oklahoma City Thunderin voitto maukkaalla kertoimella.