ke 05.12. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Indiana Pacers – Chicago Bulls | Lauri Markkanen takaisin aloitusviisikkoon!

Samaan aikaan kun Suomen koripallomaajoukkue pelaa elintärkeitä MM-karsintaotteluita, valmistautuu maan koripalloylpeys Lauri Markkanen kauden toiseen otteluunsa olkapäävamman jäljiltä. Markkanen tuleekin tässä ottelussa takaisin avausviisikkoon ilman minuuttirajoituksia ja on valmennusjohdon mukaan 100 prosenttisessa kunnossa. Tämä onkin nuorelle Bullsin joukkueelle iso boosti, sillä Markkanen oli ehdottomasti viime kaudella joukkueen parhaimmistoa ja on myös iso osa Bullsin tulevaisuutta.
Markkasen tulo takaisin avausviisikkoon tekee myös hyvää Bullsin kapealle materiaalille. Jabari Parker siirtykin takaisin vaihtomiehen rooliin, mikä antaa Bullsin kakkosmiehistölle yhden lahjakkaan pisteidentekijän lisää. Tällöin joukkue ei ole täysin ykkösnyrkkinsä varassa. Parker on myös puolustuspäässä jatkuvasti aivan hukassa avausviisikon ukkoja vastaan. Nyt mies saa kuitenkin puolustaa hieman heikompia kakkosryhmän pelaajia vastaan.
Chicago Bulls erotti päävalmentaja Fred Hoibergin aikaisemmin tällä viikolla, ja valmennusvastuun tulee ainakin väliaikaisesti ottamaan Hoibergin apulaisvalmentajana toiminut Jim Boylen. Joukkueen pelitapaan muutosta tuskin hirveästi tulee, mutta päävalmentajan vaihdos saattaa tuoda pienen lisäboostin jälleenrakennusvaiheessa olevan Bullsin pelaamiseen.

Unibetin tarjous: uusille asiakkaille jättikerroin 30,00 Kärppien voitosta!

Isäntäjoukkue Indiana Pacers on joutunut tulemaan toimeen nyt muutaman viikon ilman Victor Oladipoa mikä onkin näkynyt peliesityksissä. Seitsemästä ottelusta joukkue on vajaamiehisenä onnistunut voittamaan kolme. Toki myös Myles Turner sekä Domantas Sabonis ovat kärsineet pikkuvammoista, mutta Oladipo on tämän joukkueen sielu ja sydän. Mies on loistava kahden suunnan pelaaja, jolta saat tarvittaessa kaksi pistettä tai puolustuspään pysäytyksen.
Nate McMillanin valmentama Pacers on viimeisen seitsemän pelin aikana ollut liigan viidenneksi paras joukkue puolustuspäähän. Joukkue onkin lähtenyt paikkaamaan Oladipon jättämää aukkoa tiukan puolustuksen kautta, mutta myös hyökkäys on toiminut mallikkaasti. Joukkueen pelitempo on kuitenkin ihan liigan häntäpäässä, joka tietää automaattisesti paljon pienempää pisteodottamaa.
Johdon vaihto penkin takana ja Markkasen paluu tuovat Bullsille varmasti lisäenergiaa tähän otteluun. Isona ongelmana aikaisemmin ollut penkin tehottomuus saa myös apua, kun Parker ottaa kakkosmiehistön hyökkäyksestä ohjakset haltuun. Tähän kun lisätään vielä Pacersin hidas pelitempo, niin uskomme Bullsin rämpivän tarpeeksi mukana, kun heille melkein kaksinumeroista tasoitusta annetaan.
Pienemmällä, hillitymmällä panoksella kokeilemme Chicagon ensimmäisen neljänneksen voittoa, joka on ollut heidän ylivoimaisesti vahvin. Ongelmat alkavat yleensä vasta sen jälkeen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ