la 10.11. klo 22:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Los Angeles Clippers – Milwaukee Bucks | Peurojen vieraskiertue jatkuu enkelten kaupungissa

Lauantai-illan NBA-kierrokselta otetaan suurennuslasin alle toinen kahdesta prime time -ottelusta, kun Clippers isännöi vieraskiertueella olevaa Milwaukee Bucksia. Ottelu alkaa paikallista aikaa jo kello 12:30, mikä on seitsemän tuntia aikaisemmin kuin Clippersin ottelut yleensä.
Vierailija Milwaukee Bucks on aloittanut kautensa todella pirteästi uuden valmentajan Mike Budenholzerin alaisuudessa. Joukkueen pelitapa on muuttunut paljon viime kaudesta ja nuori MVP-kandidaatti Giannis Antetokounmpo on jatkanut samaa virettään mihin viime kaudella jäi, ja nyt myös joukkuekaverit ovat osoittaneet pystyvänsä tukemaan häntä isoissa otteluissa enemmän. Bucks on ehdottomasti yksi itäisen konferenssin voittajasuosikeista jos Antetokounmpo saa tarpeeksi taustatukea muilta pelaajilta. Joukkue lähtee tähän otteluun myös ilman merkittäviä loukkaantumisia.
KAUKOHEITTOPELI – NYKYAJAN MENESTYKSEN AVAIN?
NBA on kokenut viime kausien aikana isoja muutoksia sen suhteen miten joukkue rakennetaan ja miten hyökkäystä pelataan. Nykyään jos pelaaja ei pysty olemaan pelote kaaren takaa on hänen erittäin vaikea löytää peliaikaa, mikäli ei löydy joitain muita ylivoimaisia ominaisuuksia millä auttaa joukkuetta.
Ja tämän asian on Milwaukee Bucks saanut toimimaan täydellisessä harmoniassa supertähti Antetokounmpon ympärille, joka taas on vastustajalle jatkuva pelote korin alla. Joukkue on heittänyt ottelua kohden keskimäärin 40.5 kolmen pisteen heittoa, joka on liigassa tällä hetkellä toiseksi eniten heti Houston Rocketsin jälkeen. Bucks on upottanut heitoistaan 37%, mikä on todella vakuuttava suoritus noin isolla heittomäärällä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

LA CLIPPERS – PÄÄMÄÄRÄTÖNTÄ PUSKEMISTA
LA Clippers on viimeisen kahden kauden aikana muuttunut todella paljon. Tähtitrion aikaisemmin muodostanut kolmikko, Chris Paul, Blake Griffin ja DeAndre Jordan ovat kaikki vaihtaneet maisemaa. Joukkue ei ole kuitenkaan lähtenyt tekemään uudelleenrakennusta, vaan koripallohullu omistaja Steve Ballmer yrittää kaikin keinoin pitää joukkueen pudotuspelitaistelussa mukana. Miehen sanojen mukaan myös ensi kesän vapaat agentit Kawhi Leonard ja Jimmy Butler ovat Clippersin prioriteettilistan kärkipäässä ja johtoryhmä tekee kaikkensa, että saisivat houkuteltua tähtikaksikon Los Angelesiin, nimenomaan Clippersin paitaan. Nämä ovat molemmat kuitenkin vielä melko kaukaisia unelmia, eikä vaikuta surulliseen nykytilanteeseen mitenkään.
Tällä hetkellä joukkue on siis täynnä keskinkertaisia pelaajia ilman ainuttakaan tähtipelaajaa, ja koittaa silti kynsin ja hampain roikkua kilpailussa mukana vaikka läntinen konferenssi on todella tasainen ja taso on kova. Pudotuspeleihin mahtuisi helposti läntiseltä puolelta ainakin kymmenen joukkuetta ja Clippers ei tähän porukkaan tällä hetkellä kuulu. Emme olisi yllättyneitä mikäli valkoinen lippu liehuisi helmikuussa siirtorajalla ja joukkueen veteraaneja kaupattaisiin pois varausvuoroja ja nuoria lupauksia vastaan, kun mestaruudesta taistelevat joukkueet ovat valmiita maksamaan ylihintaa pelaajista.
Vaikka Clippers on alkukauden pelannut hieman yli oman tasonsa, niin tässä ottelussa Uhmapelaajat eivät heidän mahdollisuuksiin luota. Milwaukee Bucksin vakuuttavat otteet kaaren takaa sekä uskomaton 23 pisteen voitto Warriorsista vierasparketilla ovat sen verran kovia suorituksia, että vetovalintamme lähtee vierasjoukkueen kautta tähän aamupäivän otteluun, kun tasoituslinjakin on mukavan pieni.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ