NBA la 01.12. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Miami Heat – New Orleans Pelicans | Pelikaanit aurinkorannalla

New Orleans Pelicans saapuu Heatin vieraaksi upeaan Miamin kaupunkiin. Loukkaantumishuolien kanssa painiva Heat on voittanut vain 2 viimeisestä kymmenestä ottelustaan. Huolestuttavaa tästä tekee se tosiasia, että joukkue ei ole kohdannut edes kovin laadukkaita nippuja. Kotihallissa, American Airlines Arenalla Heat ei ole voittanut kuuteen otteluun. Viimeiset kaksi joukkuetta, jotka pistepotin täältä hakivat olivat Atlanta Hawks ja Brooklyn Nets.
Miami Heatin pelintekijä Goran Dragic on ottelusta sivussa. Tämä lisääkin Josh Richardsonin vastuuta pallon kanssa, jota on usein kritisoitu heikoista ratkaisuista sekä huonoista heittovalinnoista. Tämän lisäksi vahvuudesta puuttuu myös ainakin Tyler Johnson sekä Dion Waiters, jolla on vielä debyytti tämän kauden osalta tekemättä.
Aikaisempina kausina yhtenä Heatin valttikorttina pidetty tiukka puolustus on tällä kaudella ollut heikko. Vastustajat saavat todella paljon avoimia heittopaikkoja otteluissa, kun yhteistä säveltä ei meinaa pallottomana löytyä. Kausi on kuitenkin vasta alussa, eikä joukkue ole montaa ottelua päässyt täydellä miehistöllä pelaamaan. Terveenä ollessaan Heat pystyy laittamaan melkein kaikki joukkueet tiukalle, mutta tällä hetkellä tilanne on huolestuttava ja siitä me yritämme hyötyä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

KUKA PYSÄYTTÄÄ ANTHONY DAVISIN?
New Orleans Pelicans tulee otteluun melkein terveenä – ainoastaan pelintekijä Elfrid Payton on sivussa sormivamman takia. Jrue Holiday on kuitenkin hoidellut miehen tehtäviä mallikkaasti koko alkukauden ajan, joten tästä ei kannata liikaa huolestua. Anthony Davis on niin ikään kärsinyt ikävistä pienistä loukkaantumisista koko alkukauden ajan. Nyt kuitenkin päävalmentaja Alvin Gentry vakuuttaa miehen olevan sataprosenttisessa kunnossa, joka on painajainen Heatille. Davis on terveenä ollessaan ehdottomasti liigan viiden parhaan pelaajan joukossa, eikä miestä voi käytännössä hyökkäyspäässä pysäyttää. Davis onkin tehnyt vähintään 20 pistettä yli puolissa pelaamissaan otteluissa uransa aikana.
Pelicans pelaa myös liigan kovimmalla tempolla, joka pitää Heatin varmasti varpaillaan koko ottelun ajan. Hyökkäysaika ei ehdi juurikaan kellossa vanhenemaan, kun Pelicans yrittää jo korintekoa. Joukkueesta löytyvien hyökkäyspään aseiden määrä on puolustuspelin kanssa tuskailevan Heatin painajainen. Pelicans on myös kohtalaisen hyvä joukkue puolustamaan, kun sitä tarpeeksi kiinnostaa. Joukkueelle tehdään toki paljon koreja ottelua kohden, mutta se johtuu nimenomaan nopeasta pelitemposta.
Miami Heatin loukkaantumishuolet, heikot esiintymiset puolustuspäässä sekä huono vire tekevät vierasjoukkueen voitosta loistavan pelivalinnan. Pelicansin ottelut ovat myös yleensä todella runsaskorisia, jonka johdosta tuo pieni tasoitus on entistä helpompi ottaa vetokupongille.
Pelivalintamme ovat siis Pelicansin vähintään neljän pisteen voitto, jossa kolmen pisteen voitolla panos palautuu. Hieman pienemmällä lähdemme kokeilemaan Davisin pisteitä, kun Heatillä ei oikein tahdo löytyä hänen pelipaikalleen hyvää puolustajaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ