to 15.11. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NBA: Minnesota Timberwolves – New Orleans Pelicans | Minnesotan uusi alku

Minnesota Timberwolves sai vihdoin kaupattua pois jo harjoituskaudella vaihtoa pyytäneen Jimmy Butlerin. Wolves sai vaihdossa takaisinpäin Robert Covingtonin, Dario Saricin sekä toisen kierroksen varausvuoron. Joukkue lähetti Philadelphian suuntaan myös nuoren Justin Pattonin, joka oli Wolvesissa kuitenkin jämähtänyt penkille ilman isompaa vastuuta valmentaja Tom Thibodeaun systeemissä.
Keskiviikkoyön ottelusta alkaa jälleen uusi luku Minnesotan historiassa. Vuoden 2017 varaustilaisuuden yhteydessä tehty vaihto Chicago Bullsin kanssa joka toi Butlerin seuraan, näyttää nyt entistä huonommalta. Tässä kaupassa vaihtoi osoitetta Zach LaVine, Kris Dunn sekä myös muuan Lauri Markkanen. Markkanen onkin alkuperäisesti Minnesota Timberwolvesin varaus, mutta ei ehtinyt olla joukkueen pelaaja yhtä iltaa pidempää.
Timberwolves tulee varmasti taistelemaan pudotuspelipaikasta tänä vuonna, mutta oman aikansa ottaa uusien pelaajien istuttaminen Thibodeaun vaativaan systeemiin. Minnesota lähtee otteluun läntisen konferenssin sijalta 14, mutta sarjataulukon sijoituksille ei kannata tässä vaiheessa kautta antaa liikaa painoarvoa, varsinkaan sekaisessa tilanteessa olevan Timberwolvesin kohdalla.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

New Orleans Pelicans Liigan aliarvostetuin joukkue?

New Orleans Pelicansista puhuttaessa nousee kaikkien huulille ensimmäisenä yksi nimi – Anthony Davis. Davis on tänäkin vuonna yksi liigan suosikeista voittamaan runkosarjassa parhaalle pelaajalle jaettavan MVP -palkinnon. New Orleans Pelicans on kuitenkin nykyään paljon muutakin kun vain Anthony Davis.
Joukkueen avausviisikossa pelintekijän paikalla pelaa Jrue Holiday, joka on yksi liigan parhaita oman paikkansa puolustajia. Tämän lisäksi mies omaa kiitettävät taidot myös hyökkäyspäätyyn. Holiday olikin yksi avainpelaajista Pelicansin voittaessa viime vuoden pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Portland Trail Blazersin suoraan voitoin 4-0.
Trail Blazersin pelintekijä, liigan eliittiin kuuluva Damien Lillard nollattiin sarjassa täysin Holidayn johdolla. Tämä sarja osoittikin sen kuinka hyvä Pelicans oikeasti on, kun kaikki sitoutuu valmentajan pelitapaan ja puhaltaa yhteen hiileen. Tästä Pelicansista nähtiin viitteitä toissayönä, kun joukkue aiheutti Toronto Raptorsille heidän kauden ensimmäisen kotitappionsa tällä kaudella murskalukemin 110-126.
Näiden kahden taiturin takaa löytyy laaja kirjo huippupelaajia aina loistavista heittäjistä korinaluspelaajiin asti. Pelicans majailee läntisessa konferenssissa sijalla yhdeksän, mutta joukkue on paininut alkukaudella loukkaantumisten kanssa.
Anthony Davis on joutunut olemaan alkukaudella sivussa muutaman ottelun, ja tähänkin otteluun loukkaantumislistalle laitetut Nikola Mirotic ja Elfrid Payton ovat niin ikään olleet lasaretin puolella. Kahden jälkimmäisen pelaaminen on vielä epävarmaa. Joukkueen meno on tosin ollut tarpeeksi vakuuttavaa ilmankin, joten emme tälle anna liikaa painoarvoa vaan vetovalintamme lähtee vierailijoiden kautta.
Pelicans on näistä kahdesta joukkueesta laadukkaampi ja toissaöinen esitys Kanadassa oli kokonaisvaltaisesti todella vakuuttava. Pelaajaruljetista sekaisin oleva Timberwolves saa tehdä kaikkensa pysyäkseen vierailijoiden kyydissä 48 minuuttia. Pääpelivalintamme tähän otteluun on Pelicansin voitto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ