NBA la 01.12. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Brooklyn Nets – Memphis Grizzlies | Nuori Nets kohtaa NBA:n kurinalaisimman joukkueen

Brooklyn Nets kohtaa perjantaina NBA:n kurinalaisimman joukkueen, kun JB Bickerstaff tuo ryhmänsä vierailulle Barclays Centeriin.
Memphis Grizzliesin kausi on alkanut hyvin. Viime vuonna vain reilut 20 voittoa saalistanut ryhmä sai huonosta runkosarjasijoituksestaan palkinnoksi varausvuoron numero 4. Tällä valinnalla lähti mukaan Jaren Jackson Jr., joka on täydellisesti Memphisin näköinen pelaaja. Jackson pelaa kovaa, jättää aina kaiken kentälle ja on loistava puolustuspään pelaaja. Memphisin pelityyli perustuukin tiukkaan puolustukseen ja hidastempoiseen hyökkäykseen. Joukkue tykkääkin usein kuluttaa hyökkäysajan melkein loppuun, joka on vastustajalle äärimmäisen kuluttavaa.
MEMPHIS ON TAAS PUDOTUSPELIJOUKKUE
Grizzliesin viime kausi oli pettymys. Mike Conley loukkaantui jo kauden alussa pelaten lopulta vain reilut kymmenen ottelua. Tästä alkoikin sitten pitkä alamäki, jonka seurauksena loppukaudesta toista joukkueen tähtipelaajaa Marc Gasolia lepuutettiin oikein urakalla ja hävittiin otteluita hyvän varausvuoron toivossa. Nyt joukkueen suunta on kuitenkin vahvasti ylöspäin ja pudotuspelipaikka on todennäköinen, mikäli ikäviltä loukkaantumisilta vältytään. Memphisin viime kaudesta ei kannatakkaan liikaa kauhistua vaan keskittyä täysin seuraamaan uutta sesonkia.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Brooklyn Netsistä ollaan tarinoitu aikaisemminkin, niin pidetään homma simppelinä ja mennään suoraan asiaan. Nets menetti Caris LeVertin jalkavamman takia muutama viikko sitten, ja sen jälkeen on joukkueen peli ailahdellut entistä enemmän. Lupaava pelintekijä D’Angelo Russell on saanut viimeaikoina enemmän vastuuta, mutta miehen esitykset ovat todella epätasaisia. Brooklynin joukkue ei ole kovin syvä, joten LeVertin poissaolo jättää ison aukon hyökkäyspäähän.
Brooklynin viimeiset 10 ottelua ovat tuoneet vain kaksi voittoa ja joukkue alkaa ottaa paikkaansa sieltä päästä sarjataulukkoa mistä sen kuuluukin. Vedonlyöntiyhtiöt arvostavat kuitenkin Netsin sen verran laadukkaaksi joukkueeksi, että tämä ottelu on lyöty tasabookiksi. Brooklynin hyökkäyksestä puuttuu iso tekijä, joka tekee heidän iltansa todella vaikeaksi Memphisin kurinalaisen ja tiiviin puolustuksen kanssa.
Memphis tulee pelaamaan hidastempoista ja väsyttävää korista, joka ei katsojia liiemmin palvele. Emme usko Netsin löytävän tarvittavia aseita hyökkäyspäähän ottelun voittamiseen, joten lähdemme pelaamaan tähän otteluun hyvin kautensa aloittanutta vierasjoukkue Grizzliesin voittoa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ