ke 21.11. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NBA: New York Knicks – Portland Trail Blazers | Trail Blazers vierailulla koripallon mekassa

Yön kierroksella tahkotaan jälleen yksi loppuunmyyty kamppailu koripallon mekassa Madison Square Gardenissa, kun Portland Trail Blazers testaa isäntien pelikuntoa.

Erilaiset lähtöasetelmat otteluun

Joukkueet lähtevät otteluun hyvin erilaisista asetelmista. Vierasjoukkue Trail Blazers on läntisen konferenssin piikkipaikalla tilastolla 11–5. Loistavaan alkukauteen joukkueen on siivittänyt yksi liigan parhaista takakentistä, jonka muodostavat Damian Lillard ja C.J. McCollum. Tämä kaksikko onkin laittanut palloa sukkaan keskimäärin 47 pisteen edestä per ottelu -keskiarvolla, muodostaen täten pisteiden valossa liigan toiseksi tehokkaimman takakentän.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

New York Knicksistä puolestaan on vaikeaa löytää positiivisia asioita. Voittoja on kertynyt 17:stä ottelusta vain neljä, ja näistä yksikään ei ole ollut pudotuspelijoukkuetta vastaan. Tim Hardaway Jr. onkin tällä hetkellä ainoa pelaaja, joka yrittää jotenkin pitää Knicks-ryhmän otteluissa mukana.
Hardaway Juniorin pistekeskiarvo ottelua kohden tällä kaudella on 23,9. Tällä lukemalla mies on matkalla ylivoimaisesti NBA-uransa parhaaseen kauteen. Niin kauan kuin Kristaps Porzingisin on sivussa ja joukkueen nuorisokaarti ei näytä kehittymisen merkkejä, on joukkuetta kuitenkin vaikeaa ottaa tosissaan.

Joukkueiden materiaalivalmius

Kotijoukkueelta varmuudella sivussa on Porzingis, Lisäksi Courtney Lee ja Lance Thomas ovat molemmat loukkaantuneita. Knicksin materiaali on tällä hetkellä niin ohut, että yhdellekään loukkaantumiselle ei olisi varaa.
Trail Blazersin loukkaantumistilanne otteluun lähdettäessä on parempi. Varmuudella sivussa on ainoastaan Moe Harkless, jolle löytyy kuitenkin paikkaajia. Portland on selvä suosikki – joukkue tuleekin Lillardin ja McCollumin johdolla repimään Knicksin puolustuksen palasiksi. Mikäli Trail Blazers jaksaa keskittyä kurinalaisesti myös puolustamiseen, voi olla että taululla nähdään 48:n minuutin jälkeen rumat lukemat.

Pelivalinnat

Päävalinta tähän otteluun on vieraiden voitto vähintään kahdeksalla pisteellä, jonka myötä seitsemän pisteen voitto maksaa panoksen takaisin. Toiseen kohteeseen tarrataan kiinni hieman hillitymmin ja pelataan ensimmäisen neljänneksen pistemääräksi yli 54.