ti 04.12. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: New York Knicks – Washington Wizards | Wizards näyttää vihdoin enemmän koripallojoukkueelta

Washington Wizards aloittaa neljän ottelun vieraskiertueensa tänään New York Knicksin vieraana. Katastrofaalisen alkukauden pelannut Wizards on tehnyt nousua ylöspäin viime aikoina ja roikkuukin nyt aivan pudotuspelipaikan tuntumassa. Muutama viikko sitten hävityn ottelun jälkeen joukkue ilmoitti, että jokainen pelaaja on kaupan. Tämä herätteli joukkuetta ainakin osittain, mutta paljon on vielä tehtävää, että maksimaalinen potentiaali saavutettaisiin. Päävalmentaja Scott Brooks ja pelintekijä John Wall ovat ottaneet harjoituksissa muutaman kerran yhteen kovaäänisesti, mutta kaksikon välit ovat siitä huolimatta tällä hetkellä kuulemma kunnossa.
WASHINGTON WIZARDS – POTENTIAALIA OLISI VAIKKA MIHIN
Bradley Beal, Otto Porter, Markieff Morris, John Wall. Siinä on loistava aihio, jolla pitäisi ehdottomasti pärjätä heikossa itäisessä konferenssissa. Myös penkiltä löytyy loistavia pelimiehiä. Tsekkiläinen pelintekijä Tomas Satoransky pitää huolen että hyökkäys toimii silloinkin, kun Wall on penkillä huilaamassa. Kelly Oubre Jr. on myös pelaamassa hyvää kautta ja Wizards saakin olla tyytyväinen miehen kehitykseen. Palasten loksahtaessa kohdalleen Wizards voisi helposti taistella kotiedusta pudotuspeleihin. Tämä saattaisi tosin vaatia päävalmentaja Brooksin erottamista, koska mies ei näytä saavan tarpeeksi tehoa irti lahjakkaasta kokoonpanosta huolimatta.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

KNICKS KIUSAA ISOMPIA MUTTA HÄVIÄÄ HUONOMMILLEEN
New York Knicks on alkukaudella pelannut todella ailahtelevasti. Se on onnistunut napsimaan vakuuttavia päänahkoja, mistä ehkä komein oli Boston Celticsin kaataminen TD Gardenissa. Tämän lisäksi se on napannut voitot mm. Milwaukee Bucksista sekä New Orleans Pelicansista. Vastapainona tälle, ovat heikommat joukkueet kaataneet Knicksin melkein jatkuvasti. Joukkueen runko on suhteellisen heikko, varsinkin kun ainut tähtipelaaja Kristaps Porzingis on loukkaantuneena. Päävalmentaja David Fizdale on kuitenkin saanut joukkueen pelaamaan ajoittain hyvin, mutta tämä on vaatinut täydellistä onnistumista pelaajilta. Positiivisia yllätyksiä ovat olleet Tim Hardaway Juniorin yli 22 pistettä ottelua kohti, tulokaspelaaja Allonzo Trierin melkein 12 pistettä, sekä Emmanuel Mudiayn hyvät esitykset pelintekijän paikalla.
Knicks on kuitenkin täynnä keskinkertaisia pelaajia, joiden pelisuoritukset ovat todella epätasaisia. Puolustuspäässä tulee tänään kiire, kun se kohtaa Wallin ja Bealin myötä yhden liigan parhaista takakentistä. Vaikka Wizards on pelannut kauden alun alle odotusten, ovat viime ottelut antaneet viitteitä paremmasta. Tässä ottelussa uskomme enemmän laatuun sekä syvyyteen, emmekä anna Wizardsin katastrofaaliselle alkukaudelle liikaa painoarvoa. Neljän ottelun vieraskiertueella joukkue kohtaa tämän lisäksi kolmikon – Atlanta Hawks, Cleveland Cavaliers, Indiana Pacers. Nyt on siis oiva tilanne parannella voittosaraketta ja itseluottamusta heikkojen joukkueiden kustannuksella ja myös tähän me tänään uskomme.
Pelivalintamme tähän onkin Wizardsin voitto ilman pistetasoituksia, ja hieman pienemmällä koitetaan Wizardsin seitsemän pisteen voittoa. Ottelun pisteodottama on myös korkea, joka parantaa ison tasoituksen osumisen mahdollisuutta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ