pe 09.11. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA : Oklahoma City Thunder – Houston Rockets | Houstonin peli vihdoin uomissaan?

NBA -kausi on pyörähtänyt kunnolla käyntiin ja viime kaudella läntisen konferenssin finaalissa Golden Staten aina seitsemänteen otteluun asti vienyt Houston Rockets alkaa pikkuhiljaa heräilemään uuteen kauteen.

ENNAKKOASETELMA

Rocketsin kauden alku on ollut vaikea, se menetti kesäkauden aikana kaksi loistavaa pallollista puolustajaa, kun konkarikaksikko Trevor Ariza – Luc Mbah a Moute päästettiin vapaina agentteina vaihtamaan maisemaa ja tätä lovea ei ihan helposti pystytä paikkaamaan. Uutena hankintana joukkueeseen liittyi juuri Thunderissa viime kaudella pelannut Carmelo Anthony, mutta hänen vahvuudet ovat puhtaasti hyökkäyspäässä.
Rocketsin alkukauteen on mahtunut paljon erilaisia kokoonpanosommitelmia, kun Viime kauden MVP James Harden oli pienen loukkaantumisen takia sivussa muutaman ottelun verran alkukaudesta ja Chris Paul taas nyrkkeili itselleen kaksi ottelua pelikieltoa Los Angeles Lakersia vastaan pelatussa ottelussa. Tämä näkyikin välittömästi heikoissa tuloksissa kauden alussa, mutta sittemmin Rockets on saanut vähän juonen päästä kiinni. Molemmat herrat ovat pelikunnossa tässä ottelussa ja muodostavat ehdottomasti yhden liigan pelottavimmista takakentistä. Houstonin puolelta ainoastaan Eric Gordonin pelaaminen on epävarmaa, mutta hänen paikalleen löytyy paikkaajia enemmänkin.
Oklahoma City Thunder on niin ikään paininut loukkaantumishuolien kanssa, kun juuri polvileikkauksesta toipunut Russell Westbrook loukkasi nilkkansa jäätyään Pelicansia vastaan pelatussa ottelussa Anthony Davisin alle. Tämä on Thunderille toinen ottelu yhtä moneen iltaan, eli joukkue ei siis pidä harjoituksia aamupäivällä jonka myötä Westbrook on todennäköisesti sivussa. Miehellä on kuitenkin teräsmiehen maine, joten hänen pelaamistaan ei kannata kokonaan sulkea pois.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Betsafelle – tappiosta rahat takaisin

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

JAKSAAKO VAJAAMIEHINEN THUNDER?

Thunder kävi pelaamassa Clevelandissa edellisenä iltana, josta ottelun jälkeen heti reissuun kotia kohti. Mikäli Westbrook ei ole pelikunnossa, niin tämä on toinen ottelu peräkkäin, jossa Dennis Schroder ja Paul George kantavat joukkuetta reppuselässä hyökkäyksen osalta ja siinä alkaa väkisinkin rasitus näkymään. Kausi on NBA:ssa todella pitkä ja fyysisesti erittäin kuluttava matkarasitusten ja peräkkäisten pelien takia, jolloin avainpelaajien loukkaantumiset nousevat näyttelemään korkeaa roolia ja tähän me tässä kohteessa iskemme.

SUMMA SUMMARUM

Houston saa supertähdet terveinä kentälle ja peli on alkanut rullaamaan viime kauden malliin, josta todisteena on todella kova vierasvoitto Indianasta. Joukkueella on ollut aikaa valmistua tähän otteluun muutaman päivän huilin myötä ja tulee otteluun tuoreella jalalla ja varmasti myös oman konferenssin vastustaja sytyttää. Pelivalintamme otteluun lähtee siis vieraiden kautta ja lapulle löytää tiensä Houston Rockets -4.5.