NBA ti 06.11. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Oklahoma City Thunder – New Orleans Pelicans | Jatkuuko vierasjoukkueen tappioputki edelleen?

Yön ottelussa vastakkain asettuvat neljän ottelun voittoputkessa liitelevä Oklahoma City Thunder sekä viiden ottelun tappioputkessa rämpivä New Orleans Pelicans. Thunderin peli kulkee tällä hetkellä todella hyvin, ja tähän löytyy pari avaintekijää. Pelicansin alkukauden liito tyssäsi täysin, kun vastaan asettui hieman keskikastia kovempi joukkue. Nähdäänkö yöllä se kuuluisa tilastotappio vai jatkaako kotijoukkue hienoa peliään?
Thunder on noussut ojasta ja on jälleen jaloillaan. Russel Westbrook on todella löytänyt pelinsä, ja tämä näkyy myös tulostaululla. Mies on takonut keskimäärin 25,3 pistettä ottelua kohden, ja napannut vielä lisäksi keskimäärin 8,5 reboundia ottelua kohden. Westbrookin lisäksi esiin on noussut myös Paul George. George on takonut hyvällä teholla pisteitä joka ottelussa keskiarvon ollessa 22,6. Tämän kaksikon tukena on toiminut vielä Steven Adams, joka on levareita napsinut taskuun reilu kymmenkunta ottelua kohden. Näiden kolmen miehen tekemiseen on Thunderin pelaaminen viimeaikoina kulminoitunut.
Thunder aloitti harjoitusotteluissa hienolla tavalla, napatessaan kolme voittoa neljästä ottelusta. Tämän jälkeen tuli kylmää kyytiä kauden alkaessa, kun tappioputki karahti aina neljän ottelun mittaiseksi, eikä vastustajat olleen kaikki sarjan kärkeen kuuluvia – Sacramento Kings nappasi voiton Thunderin kotikentällä jopa 11 pisteen erolla. Peliä on saatu kuitenkin kasaan, ja Westbrook on löytänyt korin paremmalla prosentilla. Voittoputkea on saatu venytettyä aina neljän ottelun mittaiseksi, ja kaadetuissa joukkueissa on ylempään keskikastiin kuuluvista Washington Wizards, Charlotte Hornets ja Los Angeles Clippers.

Oklahoman hyökkäyspeli on toiminut kiitettävästi

Thunder on toimittanut palloa loistavalla prosentilla korille, ja parhaimmillaan pelitilanneheitto-prosentti (fg%) on ollut lähemmäs 60. Celtics ja Hornets onnistuivat laittamaan kapuloita Thunderin hyökkäyksen rattaisiin – Otteluissa Fg% tipahti jopa alle 40. Thunder on kuitenkin onnistunut puolustamaan myös kiitettävästi, sillä vaikka hyökkäys on ontunut, niin on onnistuttu samalla mitalla jäädyttämään vastustajan hyökkäys.
Oklahoma ei kärsi merkittävistä poissaoloista.
Pelicans aloitti kauden todella räväkästi neljän ottelun voittoputkella. Voittoputki katkesi, kun joukkueen kantava voima Anthony Davis loukkaantui. Kyyti oli todella kylmää, kun Utah Jazz pääsi kuskin paikalle löylyttämään siipirikkoista Pelikaania. Ainoastaan Davisin poissaoloa ei kuitenkaan voida syyttää, sillä hänen paluunsakin jälkeen peli on takkuillut, eikä hyökkäyspää ole ollut yhtä tehokas, mitä se oli alkukaudesta. Tappioputki on kasvanut jo viiden ottelun mittaiseksi, joten nyt odotellaan, milloin kelkka kääntyy.
Davisin lisäksi joukkueesta löytyy todella paljon tulivoimaa. Nikola Mirotic on takonut 22,4 pistettä per ottelu, Jrue Holiday 18,6 ja Julius Randle 17,3. Randle pystyy huomattavasti parempaankin suoritukseen, mitä tilasto antaa ymmärtää, sillä esimerkiksi Portland Trail Blazersia vastaan mies täräytti jopa 29 pistettä tulostaululle. Tässä ottelussa ongelma piili jälleen puolustuksessa, sillä Blazers onnistui pitämään hyökkäyksensä kunnossa Fg%:n ollessa 50,6.
Pelicansin tulee saada peli kuntoon, mikäli voittoa tästä halutaan edes toivoa. Tällä hetkellä tilanne on vaan se, ettei puolustus ole todellakaan riittävä onnistumaan edes ylemmän keskikastin joukkueita vastaan. Hyökkäyspäässä on todella paljon tekemistä, mikäli peli pysyy ennallaan.
Pelicansilla ei ole merkittäviä poissaoloja tiedossa.
Ottelun asetelmat puoltavat Thunderia. Oklahoma pääsee pelaamaan kotiyleisön edessä, ja voittoputki on varmasti tuonut itsevarmuutta ja fiilistä joukkueelle. Pelicans kärsii todellisessa ahdingossa, ja nyt jos koskaan onnistumisia tarvitaan. Pelivalinnat lähdetään hakemaan Oklahoman kautta, ja lisäksi myös pelaaja-vetoja pidetään silmällä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ