Philadelphia 76ers - Los Angeles Lakers

su 10.02. Klo 22:35

Siirtorajalla vahvistunut 76ers isännöi Lakersiä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Sunnuntai-illan primetime-ottelussa kohtaavat Philadelphia 76ers ja Los Angeles Lakers. Joukkueet pelaavat vastakkain jo toisen kerran kymmenen päivän sisään. Edellisessä kamppailussa 76ers oli vieraissa vahvempi lukemin 105 – 121.

76ers oli aktiivinen siirtorajalla

Idän mestaruudesta tosissaan taisteleva 76ers paranteli asemiaan kevään pudotuspelejä varten, kun joukkue hommasi uransa parasta kautta pelaavan Tobias Harrisin Los Angeles Clippersistä. Vaihtokauppa maksoi joukkueelle varausvuoroja ja muutaman potentiaalisen juniorin, mutta 76ers haluaa selvästikin voittaa isoja asioita mahdollisimman pian.

Philadelphia on tällä hetkellä todella tasaisen itäisen konferenssin viidennellä sijalla. Kolmannella sijalla kirjoitushetkellä oleva Celtics on tosin vain yhden voiton päässä. 76ers voitti Harrisin debyyttiottelussa todella komeasti Denver Nuggetsin, joka on aivan liigan kärkijoukkueita. Ottelun tähtenä hääri peräti 34 pistettä heittänyt J.J Redick, joka pysyi kuumana läpi ottelun.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Lakers antoi kaikkensa –  ei silti saanut Anthony Davisia

Siinä missä Philadelphia onnistui hankkimaan yhden tähtipelaajan jo valmiiksi kovaan kokoonpanoon, ei Lakers saanut kaapattua Davisia, vaikka tarjosi New Orleans Pelicansille lähestulkoon koko joukkueensa. Lakers oli lopulta rauhallinen toimija siirtorajalla, ja jatkaa Davisin metsästystä kesällä monien muiden joukkueiden kanssa.

Tällä hetkellä Lakers on läntisen konferenssin sijalla 10 ja pudotuspelipaikkaan sillä on matkaa 1.5 ottelua. LeBron James johdatti Cleveland Cavaliersin peräti neljä vuotta peräkkäin NBA:n finaalein, mutta nyt mies saa taistella tosissaan päästäkseen edes pudotuspeleihin.

Pitää toki muistaa, että James oli pitkän aikaa kaudesta loukkaantuneena, jona aikana Lakers valui monta sijaa alaspäin. Paljon on kuitenkin nuorella joukkueella tekemistä, mikäli se meinaa pelata keväällä pudotuspelejä. Edellisen kerran James on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle kaudella 2004 – 2005.

Nousu pudotuspeleihin ei ala vielä tänään

Philadelphia 76ers on näistä kahdesta joukkueesta niin paljon laadukkaampi ja syvempi joukkue, että tähän kamppailuun ei ole kuin yksi ennakkosuosikki. Joel Embiid, Ben Simmons ja Jimmy Butler muodostaa yhden NBA:n parhaimmista trioista, johon kuuluu nyt myös neljäntenä pelotteena siirtorajalla hankittu Harris.

Lakers joutuu nojaamaan otteluissaan ihan liikaa Jamesin esityksiin, josta syystä on helppo napsia kotijoukkue lapulle kohtalaisella tasoituksella. Molemmilla joukkueilla on ollut ennen ottelua hyvin lepoaikaa, joten lepoetua ei ole kummallakaan puolella.

Pääpelivalinnaksi Uhmapelaajat ottaa Philadelphia 76ersin voiton tasoituksella.