to 18.10. klo 05:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Phoenix Suns – Dallas Mavericks | Mavericks kärsii poissaoloista

NBA-kausi käynnistyi viime yönä kahden ottelun kattauksella – tulevana yönä pelejä on rutkasti enemmän. Vastakkain asettuvat muun muassa Phoenix Suns ja Dallas Mavericks. Tämä ottelu on ehdottomasti yksi kierroksen parhaista vedonlyönnin kannalta. Molemmat joukkueet ovat tehneet muutoksia kokoonpanoihinsa kesän aikana, mutta Suns on onnistunut tässä hieman paremmin.
Sunsin erinomaisin peliliike kesän aikana oli viiden vuoden jatkosopimus joukkueen tähtipelaajan, Devin Bookerin kanssa. 21-vuotias linjamies takoi viime kaudella keskimäärin huikeat 25 pistettä ottelua kohden – häntä siis tarvitaan. Suns onnistui kiinnittämään uusina pelaajina Houston Rocketsista Trevor Arizan sekä Ryan Andersonin, joten syvyyttä on saatu hieman lisää joukkueeseen, vaikka taso ei siltikään kärkipäätä hätyyttele.
Suns onnistui myös varaustilaisuudessa, kun he pääsivät varaamaan ensimmäisenä Deandre Aytonin. 20-vuotias jättiläinen aloitti jo Summer Leaguessa vahvasti taottuaan keskimäärin 14,5 pistettä sekä 10,5 reboundia ottelua kohden neljässä pelaamassaan kamppailussa. Ayton on erittäin lupaava tulokas, jolta ei todellakaan taitoa puutu. Suns on tehnyt loistavia hankintoja, mutta merkittävin liike on edelleen sopimus Bookerin kanssa, vaikka se ei joukkuetta nostakaan taistelemaan kärkisijoista.
Taso lännessä on todella kova, mutta Suns on onnistunut parantamaan huomattavasti puolustuspäätään uusien hankintojensa myötä. Konferenssin tai sarjan kärkipäähän tällä kokoonpanolla ei joukkue yllä, mutta parannusta on luvassa huimasti viime kauteen verrattuna. Sunsilta löytyy puolustuksesta taitoa ja tulivoimaa, joten pudotuspelien ulkopuolelle jäävät joukkueet saavat varmasti tästä rosterista haastetta kerrakseen.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Mavericks sai varaustilaisuudessa erinomaisen pelaajan, kun Luka Doncic liittyi Dallasin kokoonpanoon. Doncic on erittäin lupaava ja taitava tulokas. Lisäksi Mavericks sai veteraanisentterin, DeAndre Jordanin, joka tuo ehdottomasti lisää kokemusta ja taitoa joukkueen tekemiseen. Dallas tekee uusia hankintoja ja rakentaa joukkuetta, jotta se voisi taistella kärkipäässä tulevaisuudessa. Tämä projekti on vielä kuitenkin todella keskeneräinen, sillä aloitusviisikkoa lukuunottamatta joukkue on täyttä kuraa.
Mavericksin aloitusviisikko on tosiaankin hyvä. Penkiltä ei kuitenkaan paikkaajia löydy – tästä syystä otteluiden sisällä tullaan näkemään sukelluksia. Dallas on todella pulassa tällä hetkellä, sillä poissaolot vaivaavat joukkuetta melko pahasti. Aloitusviisikkoon lukeutuvat tähtöset Dirk Nowitzki sekä Harrison Barnes ovat poissa loukkaantumisten vuoksi. Puolustuspää vuotaa ja hyökkäyspää puolestaan menettää tehoja näiden poissaolojen johdosta.
Ottelun ennakkoasetelmat olisivat todella kertoimien mukaiset, jos Mavericksin ykkösviisikko olisi täysin terve. Poissaolojen johdosta etu siirtyy kuitenkin Sunsin suuntaan, sillä Mavericksin penkki ei Sunsia yksinkertaisesti kykene haastamaan. Lapulle napataan ehdottomasti Sunsin voitto ja lisäkohteita haetaan total-vedoista.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ