NBA ma 31.12. klo 04:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Portland Trail Blazers – Philadelphia 76ers | Philadelphia vieraskiertueella länsirannikolla

Portland Trail Blazers ja Philadelphia 76ers lyövät molemmat vuoden 2018 pakettiin sunnuntai-illan jännitysnäytelmällä. Kotijoukkueen pelaajat saavat juhlistaa vuoden vaihtumista kotonaan, kun taas 76ers suuntaan ottelun jälkeen Los Angelesin lämpöön.
Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikoissa omissa konferensseissaan. Portland Trail Blazers majailee kirjoitushetkellä erittäin tasaisen läntisen konferenssin sijalla viisi. Konferenssin tasaisuudesta kertoo kuitenkin se, että joukkueet neljännen ja 14. sijan välillä ovat ainoastaan viiden ja puolen ottelun sisällä toisistaan. Idän puolella erot ovat kasvaneet puolestaan jo hieman suuremmiksi ja 76ersillä on tällä hetkellä kuuden ottelun kaula viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävään Detroit Pistonsiin.
Portland Trail Blazers etenee kahden tähden voimalla
Damian Lillard sekä CJ McCollum muodostavat tällä hetkellä yhden liigan tehokkaimmista takakentistä. Molempien pelaajien pistekeskiarvot ovat reilusti parinkymmenen paremmalla puolella. Kaksikolle tulitukea on tarjoillut Bosnialainen jätti Jusuf Nurkic, joka on pussittanut keskimäärin 15 pistettä ottelua kohden. Tämän lisäksi mies johtaa joukkueensa tilastoja levypalloissa, pallonriistoissa ja blokeissa.
Tämän kolmikon takana on kuitenkin hiljaisempaa, eikä kukaan muista pelaajista yllä yli kymmenen pisteen ottelukohtaiseen keskiarvoon. Tämä on Portlandille kolmas kamppailu neljässä päivässä ja toinen ottelu kahdessa illassa. Tällaisissa otteluruuhkissa materiaalin leveys nousee avainasemaan, etenkin, kun kaksi edellistä ottelua on pelattu Golden State Warriorsia vastaan, jolla on yksi historian parhaista takakentistä. Lillard ja McCollum ovat joutuneet paiskimaan ison hyökkäysvastuun lisäksi valtavan määrän töitä puolustuspäässä, mikä saattaa näkyä väsymyksenä kaksikon otteissa.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Vierasjoukkue 76ers pelaa toisen ottelunsa viiden ottelun vieraskiertueella Moda Centerissä. Edellisen mittelön jälkeen on kuitenkin ehditty palautumaan jo kaksi kokonaista päivää, eikä siirtymä Utahista Portlandiin ole lyhyen lennon sekä vain tunnin aikaeron vuoksi kovin raskas rasti.
Lepoetu on siis ottelussa vahvasti vierailijoiden puolella. Tämän lisäksi 76ersin kokoonpano on kuin luotu pelaamaan Trail Blazersiä vastaan. Jimmy Butler sekä Ben Simmons ovat molemmat loistavia puolustajia, jotka tulevat tekemään Lillardin ja McCollumin illasta erittäin hankalan. Isäntien kaksikko joutuu taistelemaan jokaisen pisteen eteen.
76ersin tähtisentterin Joel Embiidin pelaaminen ottelussa on vielä epävarmaa. Embiid kaatui ottelussa Utah Jazzia vastaan kuudennen virheensä yhteydessä Ricky Rubion päälle ja sai pienen tällin polveensa. Valmentaja Brett Brownin mukaan kyse ei ole mistään vakavammasta, mutta synkästä loukkaantumishistoriastaan tunnettu Embiid saattaa silti huilata varmuuden vuoksi.
Vaikka Embiid ei ottelussa pelaisi, niin lähdetään silti 76ersin kelkkaan. Pääpelivalinta kamppailuun on Sixersin kahden pisteen voitto. Pidetään panostus vielä maltillisena, mutta Embiidin ollessa pelikuntoinen, voidaan panostusta hieman nostaa jälkeenpäin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ