NBA la 29.12. klo 02:00

-

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Washington Wizards – Chicago Bulls | Markkanen loistanut uuden valmentajan alaisuudessa

Lauri Markkasen Chicago Bulls vierailee perjantai-iltana Washingtonissa. Kauden todella heikosti aloittanut Wizards on vieläkin peräti neljä ottelua pudotuspelipaikkaa jäljessä. Wizards onkin ylivoimaisesti ollut alkukauden pahin alisuorittaja. Bradley Beal sekä John Wall ovat molemmat all-star tason pelaajia, mutta siitä huolimatta joukkue ei ole lähelläkään pudotuspelipaikkaa heikossa itäisessä konferenssissa. Sosiaalisessa mediassa ollaanki jatkuvasti spekuloitu, että miten ihmeessä joukkueen päävalmentajalla, Scott Brooksilla on vieläkin työpaikka Wizardsin organisaatiossa. Wizardsin johto ilmoitti myös aikaisemmin tällä kaudella, että jokainen joukkueen pelaaja on kaupattavissa.
Wizards saikin yhden kaupan aikaiseksi muutama viikko takaperin, kun joukkueen oma varaus Kelly Oubre Jr. vaihdettiin Phoenix Sunsiin. Vaihdossa pääkaupunkiin saatiin konkaripelaaja Trevor Ariza. Tämä kauppa oli faneille kova pala, koska vasta 23-vuotias Oubre oli yksi seuran lahjakkaimmista nuorista, jonka lisäksi hän oli fanien suosikki.
Kotiparketilla Wizards on ollut yllättävän hyvä. Vierasotteluista vain neljä voittoa 20 ottelusta laskee kokonaistilaston reilusti pakkasen puolelle, mutta kotona voittoja on napsunut kiitettävään tahtiin.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Vierasjoukkue Bulls taas on keskellä uudelleenrakennusta. Joukkueesta löytyy paljon hyviä nuoria pelaajia, jotka tulevat tuottamaan tulevaisuudessa paljon riemunkiljahduksia United Centerin yleisölle. Tämä prosessi on kuitenkin todella pitkä ja kivikkoinen. Chicago Bulls on tällä hetkellä juuri tämän taipaleen alkupuolella ja joukkueen esitykset ovat todella epätasaisia. Tappioita tulee paljon, mutta tästä huolimatta taitoa löytyy kumminkin joukkueesta yllin kyllin, jonka ansiosta Bulls onkin napsinut muutamia komeita voittoja kauden aikana.
Muutama viikko sitten valmentaajakin vaihtanut Bulls onkin petrannut puolustuspäässä ja näyttänyt energisemmältä viime aikoina. Valmentaja Jim Boylen on myös painottanut, että haluaa Markkasen osallistuvan peliin jatkossa enemmän. Markkanen onkin ottanut heittovastuuta viime aikoina oikein kunnolla ja heitti ensimmäistä kertaa urallaan yli 30 pistettä kahdessa peräkkäisessä ottelussa. Osasyy tähän oli Zach Lavinen loukkaantuminen, jonka aikana hyökkäys virtasi enemmän Markkasen kautta. Lavine on kuitenkin tässä ottelussa jälleen pelikunnossa ja onkin Bullsin ensisijainen hyökkäysoptio.
Tähän otteluun lähdemme laittamaan vedot kotiparketilla hyvin pelanneen Wizardsin kautta. Epätoivoisesti voittoja kaipaava Wizards tarvitsee jokaisen voiton minkä se onnistuu raapimaan, jotta pudotuspelipaikka ei karkaisi liian kauas. Chicago Bullsin tasoiset vastustajat sen nyt vain on pakko voittaa ja tässä luotamme, että kotietun ja kokemuksen turvin homma hoituu. Pelivalintamme otteluun on siis Washingtonin voitto tasoituksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ