CS ti 08.02. klo 17:00

Nemiga - 4glory

Nemigalla hurja etu niin formin, kuin karttavalikoimankin puolesta

Malta Vibes -turnaus jatkuu tiistaina. Klo: 17:00 alkavassa ottelussa Nemiga saa vastaansa serbialaisjoukkue 4gloryn. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se on osa turnauksen RO32 -kierrosta. Voitolla selvittää tiensä 16 parhaan joukkoon.

Nemiga on selvä ennakkosuosikki ottelun voittajaksi. Nemigan uusi kokoonpano on pelannut järjettömän hyvin, vaikka kokoonpanossa ei ole edes kovinkaan nimekkäitä pelaajia. Kuitenkin Artyom “iDISBALANCE” Egorovin ja hänen 1,19 ratingin johdolla Nemiga on edennyt voitosta voittoon, ja hoitanut nimiinsä otteluita äärimmäisen kovatasoisia joukkueita vastaan. Savage, HEET ja 1WIN ovat kaikki kaatuneet Nemigan tieltä viimeisen kuukauden sisällä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Nemiga tulee ottelussa poistamaan Ancientin, kun 4glory puolestaan poistaa varmastikin Overpassin Nuken. Tällöin Nemiga saa valittua omaksi kartakseen joko Vertigon, Miragen tai Dust 2:n, missä kaikissa CIS-joukkue on selvästi tasokkaampi. 4glory valitsee omaksi kartakseen varmastikin Infernon, joka on karttavalikoiman kartoista ainoa, missä serbialaisjoukkue on onnistunut voittamaan useamman kuin muutaman ottelun.

Nemigan kerroin ottelun tasoitukselle kelpaa mainiosti. Joukkue on selvästi kovatasoisempi. 4glory on pelannut todella vähäisiä määriä HLTV:seen rekisteröityjä otteluita, mikä luo hurjan edun formin puolesta juurikin Nemigalle.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 17:00 alkaen.

10 euroa pelirahaa