CS to 27.10. klo 20:00

Nemiga - ECSTATIC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh! Selvästi tasokkaammalle Nemigalle loistavaa kerrointa!

Torstain kimppuun käydään Counter-Strike -rintamalla vain yhden ottelun merkeissä, joka tosin korvaa laatunsa puolesta määrän. Kyseisessä ottelussa loistavasti viime aikoina pelannut CIS-joukkue Nemiga saa vastaansa todella heikosti suorittaneen ECSTATIC:n. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelun kerroinasettelu on tasan, mikä on äärimmäisen erikoista ottaen huomioon sen, että Nemiga on viimeisestä seitsemästä ottelustaan voittanut peräti kuusi kamppailua.

ECSTATIC on pelannut umpisurkeasti. Joukkue on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelusta peräti seitsemän matsia ja selvästi heikompitasoisia joukkueita vastaan. Nemiga puolestaan on päihittänyt CPH Flamesin, Sangalin, Trickedin sekä monia muita kovatasoisia joukkueita. Nemigan formi on selvästi parempi, ja niin on myös joukkueen karttavalikoimakin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Nemiga tulee poistamaan vakipoistonsa Ancientin, kun ECSTATIC puolestaan poistaa Miragen. Nemiga saa valittua omaksi kartakseen Infernon, missä joukkue on voittanut 83% pelaamistaan otteluista viimeisen kolmen kuukauden aikana. ECSTATIC valinnee itselleen puolestaan Dust 2:n tai Overpassin, jotka ovat Nemigan heikompia karttoja tilastollisesti, mutta joissa joukkue on silti ollut kilpailullinen.

Mikäli kolmatta karttaa vaaditaan, tulee se todennäköisesti olemaan Nuke, sillä Nemiga poistaa Dust 2:n tai Overpassin, kun ECSTATIC puolestaan poistaa varmastikin Vertigon. Nukessa Nemigan pitäisi viimeistään hoitaa ottelu nimiinsä, mikäli viime päivinä nähty formi jatkuu.

Nemiga Gaming

@nemigagg

Nemiga Gaming

@nemigagg
Global Offensive Champions League \\ Playoffs

live: @nemigagg vs @TRICKED_esport

Broadcast: twitch.tv/csruhub
Nemiga 2:1 Tricked