ke 07.04. klo 15:00

Nemiga - ex-Winstrike

Ottelun kerroinasettelu on suorastaan ihmeellinen

ex-Winstrike pelaa toisen ottelunsa keskiviikkona klo: 15:00 alkaen, kun vastaan asettuu CIS-joukkue Nemiga. Ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. ex-Winstrike on suuri ennakkosuosikki otteluun, mutta joukkueelle tarjotaan silti todella maistuvaa kerrointa.

ex-Winstrike on parantanut peliään hurjasti viime aikoina voittaen mm. suomalaisjoukkue HAVU:n dominoivasti lukemin 2-0. Joukkue päihitti myös Sinnersin, EXTREMUM:n ja forZen todella helposti. Joukkueen tulokset ovat kovan työn tulosta, sillä ex-Winstrike on pelannut todella ahkerasti viimeisen kolmen kuukauden aikana osallistuen moniin eri turnauksiin.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Nemiga ei ole ollut läheskään yhtä aktiivinen. Joukkue on pelannut reilusti yli puolet vähemmän otteluita, kuin ex-Winstrike ja huonoin tuloksin. ex-Winstrike on joukkueista selvästi kovatasoisempi.

Venäläisjoukkue ex-Winstrike tulee poistamaan oman vakipoistonsa Infernon. Nemiga poistaa puolestaan Trainin, jonka jälkeen siirrytään karttavalintoihin. Ex-Winstrike tavoittelee varmasti Overpassia omaksi kartakseen, sillä joukkue on ollut hurjassa vireessä kyseisessä kartassa. Myös Mirage on potentiaalinen karttavalinta Nemigaa vastaan. Nemiga puolestaan valitsee omaksi kartakseen todennäköisesti Nuken, sillä joukkueen paras kartta Inferno on poistettu ex-Winstriken puolesta. Ex-Winstriken pitäisi hoitaa ottelu nimiinsä jo 2-0 -tuloksella, mutta suoran voiton kerroin on niin korkea, että sitä on vaikea ohittaa ottaen huomioon ex-Winstriken tulivoiman.