CS ti 05.04. klo 21:00

Nemiga - Into The Breach

Smooyan uusin projekti lähinnä iso vitsi – silti kovempi kuin Nemiga

Illan ESL Pro Leaguen pudotuspeliotteluiden lisäksi päästään nauttimaan ESL Challenger-liigan relegation-vaiheesta, jossa tänään kahdeksan joukkuetta kilpailee hengestään ja paikastaan Challenger-liigassa. Illan ottelut alkavat kaikki klo: 21:00 ja ne pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Owen “smooya” Butterfieldin uusin joukkue Into The Breach pelaa omassa ottelussaan Nemigaa vastaan. Nemiga on ollut peräti neljä viikkoa pelaamatta yhtään virallista ottelua, mikä saa kieltämättä kyseenalaistamaan joukkueen tulevaisuuden. Joukkue ei ole osallistunut yhteenkään HLTV:ssä coverattavaan turnaukseen eikä sosiaalisessa mediassakaan ole rosterista sen kummemmin puhuttu.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Into The Breach puolestaan on yksi alemman tason kuumimmista puheenaiheista. Smooyan liityttyä joukkueeseen farmaamaan HLTV-tilastoja, on rosteriin ilmestynyt nyt myös UK-CS:n toiseksi legendaariseksi pelaajaksi muodostunut Thomas “Thomas” Utting. Endpointissa miljoona kertaa varapelaajana sekä vakituisena pelaajana pelannut Thomas on kieltämättä upgrade joukkueeseen, ja tällä kokoonpanolla brittijoukkue voi rehellisesti taistellakkin paikastaan Challenger-liigassa.

Nemiga on ollut niin huono omissa harvoissa otteluissaan, että LuckyCasinon tarjoama 1,62 -kerroin on käytännössä lahja. Esimerkiksi Pinnacle tarjoaa samaan kohteeseen karvan verran yli 1,40 -kerrointa. Smooyan dominoidessa jopa 2-0 -tulos on mahdollinen.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 21:00 alkaen.

10 euroa pelirahaa