CS to 10.02. klo 10:50

Nemiga - SKADE

Dominoiko SKADE, vai pystyykö Nemiga haastamaan?

Thunderpick Bitcoin Series -turnaus jatkuu torstaina kahden ottelun voimin. Swiss-formaatilla pelattavan turnauksen torstain ensimmäisessä ottelussa kaksi 2-0 -tilanteessa turnauksessa olevaa joukkuetta – Nemiga ja SKADE – kohtaavat klo: 10:50 alkavassa ottelussa. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla.

SKADE on kertoimien valossa täysin ansaitusti pieni ennakkosuosikki. Joukkueen hieman päälle 1,50 -kerroin ei kuitenkaan kelpaa pelattavaksi. Onneksi ottelun karttavalikoima mahdollistaa pelivalinnat tasoituksen puolelta, jolloin SKADE:n kertoimeksi muodostuu 2,75!

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Nemiga tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Vertigon. Kyseessä on SKADE:n heikoin kartta tilastollisesti. SKADE puolestaan seitsemän kartan joukkueena saa poistettua Vertigon, mikä on samalla joukkueen heikoin kartta sekä Nemigan paras kartta. Karttapoistot menevät siis selvästi bulgarialaisjoukkueen nimiin.

SKADE saa omaksi kartaksi valittua esimerkiksi Overpassin tai Infernon, missä molemmissa joukkueella on noin 80% voittoprosentit, kun puolestaan Nemigalla alle 50% voittoprosentit. Nemiga puolestaan valitsee varmastikin Dust 2:n tai Miragen, missä molemmissa SKADE on pelannut tilastojen valossa lähes yhtä hyvin, kuin Nemiga. Joukkueen 2,75 -kerroin kelpaa lapulle mainiosti, kun ennakkoasetelmien perusteella Nemiga ei ole voittamassa omaa karttavalintaansa.

 

10 euroa pelirahaa