CS ke 29.06. klo 18:00

Nemiga - SKADE

Nemiga lähtee haastamaan SKADE:a kova kerroin rinnallaan

ESEA Advanced -liigassa nähdään keskiviikkona mielenkiintoinen ottelu turnauksen alemmassa bracketissa. Bulgarialaisjoukkue SKADE saa vastaansa Nemigan klo: 17:00 alkavassa ottelussa. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. Häviäjä tippuu turnauksesta ulos, ja menettää mahdollisuutensa nousta tältä kaudelta ESL Challenger -liigaan.

Nemiga on kertoimien valossa suuri altavastaaja. Joukkue ei ole pelannut niin kauaa yhdessä, kuin SKADE, mutta on useassa kartassa näyttänyt jopa hieman paremmalta, kuin bulgarialaisjoukkue, joka on viime aikoina ollut suurissa vaikeuksissa forminsa suhteen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Nemiga on esimerkiksi Infernossa edelleen voittamaton viimeisen kolmen kuukauden ajalta, ja vaikka Inferno SKADE:n paras kartta onkin, voi Nemiga hyvin itsevarmana valita Infernon omaksi kartakseen. SKADE on nimittäin saanut Infernossa todella heikkoja joukkueita vastaansa, mikä suurelti osin vääristelee joukkueen voittoprosenttia.

Nemigan kerroin on pelattava. Joukkue poistaa vakipoistonsa Ancientin, mikä on yksi SKADE:n parhaista kartoista. SKADE puolestaan poistaa oman vakipoistonsa, mikä sattuu olemaan yksi Nemigan heikoimmista kartoista. Karttavalikoimaan jää ainoastaan karttoja, mitä Nemiga on tykännyt pelata, ja täten kovalla itseluottamuksella voittoja naputtanut Nemiga lähtee haastamaan SKADE:a toden teolla.

10 euroa pelirahaa