CS ke 26.10. klo 14:00

Nemiga - Tricked

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jättimäisellä panostuksella keskiviikkoon! Loistava betsivalinta Counter-Striken puolella!

Tanskalaisjoukkue Tricked saa keskiviikkona klo: 14:00 alkavassa ottelussa vastaansa CIS-joukkue Nemigan. Joukkueet kohtaavat uudessa Epic GOCL -liigassa, jonka ykköskausi pyörähtää käyntiin kyseisen ottelun merkeissä. Nemiga on yllättävän suuri altavastaaja, vaikka joukkue on pelannut suorastaan erinomaisesti viime aikoina. Vedonlyönnin vinkkelistä ei kuitenkaan keskitytä voittajavetoihin, sillä molemmat saavat itselleen niin kovat karttavalinnat, että yli kahden kertoimella varustetun karttaoverin pelaamatta jättäminen olisi suorastaan typerää.

Tricked poistaa vakipoistonsa Dust 2:n, kun Nemiga puolestaan poistaa Ancientin. Tricked saa tällöin valittua itselleen Nuken, missä joukkue on pelannut peräti 18 ottelua viimeisen kolmen kuukauden aikana. Näistä tanskalaisjoukkue on voittanut peräti 83%. Nemigan formi Nukessa on umpisurkea, sillä joukkueella on allaan vasta kaksi ottelua, joista joukkue voitti toisen.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Nemiga saa itselleen Trickedin tapaan loistokartan. Trickedin heikoin kartta Inferno sattuu olemaan nykyisen Nemigan paras kartta, sillä joukkue ei ole hävinnyt Infernossa vielä otteluakaan. Näillä karttavalinnoilla on äärimmäisen todennäköistä, että ottelu etenee kolmanteen karttaan, joka saattaisi hyvinkin olla esimerkiksi Mirage.

Nemigan karttavalikoima ei välttämättä riitä ottelun voittoon, mutta yksi kartta joukkueen pitäisi ainakin hoidella. Tricked tuskin Nukea pataan ottaa, jolloin peräti 2,08 -kerroin kelpaa lapulle hieman isommallakin panostuksella.

TRICKED ESPORT

@TRICKED_esport
Vi er enormt stolte over at offentligøre vores nyeste signing til CS:GO main-holdet, nemlig Magnus "@NodiosCSGO" Olsen 🦝

@NodiosCSGO står foran en sand ilddåb mod et af sine tidligere hold, Copenhagen Flames allerede i aften kl. 19:00 🔝

#GETTRICKED #BUILDINGFUTURECHAMPIONS