ti 21.08. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

New Haven WTA: Carla Suarez Navarro – Johanna Konta | Kovan alustan spesialistit kohtaavat

New Havenin WTA-turnauksessa ollaan edetty jo neljännesvälieriin. Tämä ottelu on erityisen mielenkiintoinen, sillä molemmat pelaajat ovat lähestulkoon kovan kentän spesialisteja. Molemmilla pelaajilla on syöttöosasto kunnossa, mutta kaiken lisäksi myös yleispelaaminen on loistavalla tasolla. Kumpi kestää paineet paremmin, ja kummalla pysyy kasassa? Se nähdään illalla.
Carla Suarez Navarro on WTA-rankingin sijalla 30. Navarro on pelannut tämän kauden todella hyvin, ja varsinkin kovalla on peli kulkenut erinomaisesti. Navarro on loistava yleispelaaja, eikä myöskään syöttö paljon kalpene rinnalla. Lisäksi tämä nainen pystyy pitämään pään kylmänä tiukissakin tilanteissa, ja hän osaa myös kääntää vastustajan saaman edun omakseen. Navarro on hyvin vaarallinen vastustaja, ja se nähtiin esimerkiksi edellisessä ottelussa Barbora Strycovaa vastaan.
Navarro voitti Strycovan suoraan erin 2-0. Ensimmäinen erä alkoi Navarron kannalta erittäin heikosti, kun Strycova onnistui murtamaan jo toisen syöttövuoron. Navarro kuitenkin taisteli, ja mursi takaisin Strycovan syöttäessä erästä. Sitten nähtiinkin back to back murrot, kun molemmat pelaajat mursivat toistensa syötöt. Erä ratkottiin katkaisupelissä. Strycova teki helppoja virheitä lopussa eräpallosta syöttäessään, joista Navarro rokotti, ja nappasi erän nimiinsä. Toinen erä alkoi samaan tyyliin, mutta Strycova ei saanut pidettyä syöttöjä myöskään. Navarro syötti loppuerän loistavasti, ja nappasi erän nimiinsä lukemin 3-6.
Navarro on erinomainen kovalla kentällä, ja hän osaa löytää vastustajan heikot kohdat. Kylmäpäinen ja periksiantamaton pelaaja, joka osaa palauttaa ja syöttää, on hyvin vaarallinen vastustaja. Tällä kertaa vastaan asettuu todella kova vastus, ja kovakenttä on myös tälle naiselle enemmän kuin tuttu alusta.
Johanna Konta on WTA-rankingin sijalla 46. Myös Konta on pelannut hyvän kauden, ja kovalla on peli kulkenut. Syöttöosasto on kunnossa, ja myös palauttaminen sujuu. Kontan tilastot näyttävät hurjilta, sillä hänen ykkössyöttönsä puree vastustajaan yli 70% teholla, ja kakkonenkin pysyy 50% tuntumassa. Edellisessä ottelussa oli läpihuutokeikka, kun vastaan asettui saksalainen, Laura Siegemund.
Konta nappasi helpon 2-0 voiton Siegemundista. Ensimmäinen erä oli neljän murron saattelemana Kontan dominointia. Toisessa erässä mentiin hieman pidemmän kaavan kautta, kun Konta murtui itse kerran, ja mursi myös Siegemundin syötön kahdesti. Konta otti toisen erän nimiinsä 7-5 lukemilla. Konta sai 10 murtopalloa tässä ottelussa, mutta onnistui näistä hyödyntämään vain neljä. Palauttajana Kontan pelaaminen oli erittäin hyvännäköistä, ja huomaa kyllä, että peli tosiaankin kulkee.
Ottelun ennakkoasetelmat puoltavat Kontaa. Konta on kaikilla osa-alueilla kovassa tikissä, mutta Navarro antaa varmasti kovan vastuksen. Navarro on todella vaarallinen vastustaja, ja pelitasoitus on erinomainen kohde tähän otteluun. Sivukohteeksi napataan pelioveria, sillä erät saattavat venyä, eikä kolmieräinenkään olisi suuri yllätys.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ