WTA pe 24.08. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

New Haven WTA: Carla Suarez Navarro – Petra Kvitova | Espanjalaisella on melkoinen ylikerroin

New Havenin WTA-turnaus on edennyt jo puolivälieriin. Tämä turnaus on viimeinen pienempi turnaus ennen suurempaa Grand Slam –turnausta, eli tämä on eräänlainen valmistava turnaus pelaajille. Vastakkain tässä puolivälierä-ottelussa asettuu hurjan vireen löytänyt espanjalainen, Carla Suarez Navarro sekä ehdottomasti WTA-pelaajien kärkeen kuuluva Petra Kvitova. Naiset ovat ennenkin pelanneet vastakkain, eikä Kvitova ole silloinkaan helpolla päässyt. Nyt Navarro on sykkeensä löytänyt, joten aivan läpihuuto ei tämäkään ottelu tule tsekkiläiselle olemaan.
Navarro on WTA-rankingin sijalla 30. Hänen mukavuusalueeseen lukeutuu massakentän lisäksi myös kovakenttä, jolla hän pystyy nimekkäätkin pelaajat laittamaan tiukille. Navarro on todella hyvä syöttäjä, ja myös erinomainen yleispelaaja. Palautukset ovat napakoita ja tarkkoja, mutta totta kai aika-ajoin tulee näitä floppipelejä, kuten nähtiin Montrealin turnauksessa Sloane Stephensiä vastaan.
Nyt kuitenkin Navarro on oman pelinsä löytänyt. Turnaus on edennyt loistavassa nousukiidossa, emmekä epäile yhtään, etteikö espanjalainen voisi jatkaa tätä nousukiitoa vielä tästäkin eteenpäin. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettui Barbora Strycova, joka lähti lauluun suoraan kahdessa erässä. Tiukan väännön jälkeen ensimmäinen erä meni Navarron nimiin katkaisupelissä, ja toinen erä sitten yhden murron turvin. Navarro syötti kohtalaisen hyvin, mutta Strycova onnistui myös näitä syöttöjä hyvällä prosentilla palauttamaan.
Kvitova puolestaan paistattelee WTA-rankingin sijalla 5. Kärkijoukkoon kuuluva tsekkiläinen on varmasti jo kääntänyt katseensa kohti isompaa turnausta, sillä hänellä on todellinen mahdollisuus kiivetä aina finaalikaksikkoon saakka, ellei jopa mestaruuteen. Kvitova tunnetaan joka alustan höylänä, eli alustasta riippumatta peli kulkee, ja se kulkee kovaa. Kvitova on loistava syöttäjä, ja tämän lisäksi yleispelaaminen, sijoittelu sekä palauttelu on ensiluokkaista.
Kvitova floppasi edellisessä ottelussaan Zarina Diyasia vastaan. Ensimmäisessä erässä dominoi tsekkiläinen takoen 1-6 lukemat taululle. Suvereenin ensimmäisen erän jälkeen toiseen erään lähdettiinkin takki auki, ja tämä kostautui pahasti. Diyas onnistui kampeamaan neljä murtoa suurelta tsekkiläiseltä, ja nappasikin erän nimiinsä lukemin 7-5. Kolmannessa erässä tuli ryhtiliike, ja Kvitova hoiteli matsin nimiinsä 1-2, kolmannen erän lukemilla 2-6. Kvitova on todella kova vastustaja, mutta huomaa kyllä, että ajatukset ovat jo Grand Slamissa.
Ottelun ennakkoasetelmat eivät ole niin mustaa valkoisella, mitä peliyhtiöt antavat ymmärtää. Espanjalaiselle tarjotaan hurjaa kerrointa, ja siihen onkin tartuttava. Settitasoituksella napataan Navarroa, ja kyytipojaksi lähtee sekä peliover, mutta myös pienemmällä panoksella Navarron suora voitto.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ