ke 22.08. klo 03:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

New Haven WTA: Dayana Yastremska – Julia Goerges | Ukrainalainen on löytänyt hurjan vireen

New Havenin turnaus saa jatkoa neljännesvälierien merkeissä. Vastakkain tässä ottelussa asettuu kaksi hyvän vireen löytänyttä pelaajaa, jotka molemmat ovat vielä joka paikan höyliä. Molemmilta pelaajilta pelaaminen luonnistuu alustasta riippumatta. Mielenkiintoista nähdä millainen spektaakkeli tästä vielä syntyy.
Dayana Yastremska on WTA-rankingin sijalla 104. Kovalla kentällä peli on kulkenut tajuttoman hyvin, ja ei ole epäilystäkään siitä, onko tämä 18-vuotias ukrainalainen uhka. Yastremska osaa pelata hyvin, palautukset onnistuvat ja syöttäminen sujuu myös. Esimerkkinä tähän nostan edellisen ottelun, jossa Yastremska oli todella elementissään.
Danielle Rose Collins oli Yastremskan vastustaja edellisessä ottelussa. Yastremska aloitti ensimmäisessä erässä hurjalla sykkeellä takoen 6-0 lukemat taululle. Yastremska hävisi ainoastaan kolme pistettä omalla syötöllään ensimmäisen erän aikana, ja ensimmäisistä palautuksista 60% oli voitollisia. Toisessa erässä peli hieman tasottui, mutta silti mentiin pitkälti ukrainalaisen ehdoilla. Syöttö pysyi raiteillaan, ja ykköset napattiin 71% teholla, ja kakkosetkin olivat voitollisia lähes 50% todennäköisyydellä. Murtoja nähtiin molemmin puolin, mutta Yastremska nappasi sen yhden ratkaisevat murron enemmän. Loppulukemiksi jäi Yastremskan 2-0 voitto erin 6-0, 6-3.
Yastremska on loistava yleispelaaja, ja ykkösen osuessa kenttään, hän on myös erittäin kova syöttäjä. Kakkossyöttö ailahtelee, mutta hän saa sitä paikattua jo pelkästään sillä, että alle 40% syötöistä menee kakkossyötölle. Yastremska on nouseva tähti, ja tulee olemaan paljon korkeammalla rankingissa lähivuosina.
Julia Goerges on kavunnut rankingissa jo sijalle 9. Goerges tunnetaan hyvänä syöttäjänä, ja huikeana pelaajana kaikin puolin. Heikkoutena on kuitenkin naisen ailahteleva pelaaminen. Se on nyt moneen kertaan nähty, että peli kun ei kulje, niin se ei tosiaankaan kulje. Yastremska on juurikin sen tyylinen pelaaja, että hän voi laittaa kapuloita Goergesin rattaisiin. Goerges on parhaimmillaan ehdottomasti maailman kärkeä. Edellisessä ottelussa Dominika Cibulkovaa vastaan tämä nähtiinkin.
Cibulkova hävisi ottelun suoraan kahdessa erässä. Goergesin syöttö puri huimalla prosentilla sekä ykkös- että kakkossyötön osalta. Goerges onnistui lisäksi murtamaan slovakialaisen syötön viisi kertaa, ja näin ollen myös dominoi ottelua täysin. Palauttajana Goerges onnistui tekemään tuhojaan voittaessaan keskimäärin 40% palautuksistaan. Murtopallot hän käytti todella tehokkaasti, ja 71% teholla hän murroissa onnistuikin. Tällä kertaa vastassa on toinen kiven kova pelaaja, mutta onko nuori ikä haitaksi vai eduksi?
Ottelun ennakkoasetelmat puoltavat toki kokemuksen puolesta Goergesia. Yastremska on kuitenkin nuoresta iästään huolimatta todella vaarallinen, ja taitava pelaaja. Yastremskan voitolle tarjottu kerroin kelpaa vetolapulle erittäin hyvin, sillä siinä on jonkin verran ilmaa. Kuitenkin pääbetsinä napataan pelimäärävetoa tähänkin otteluun.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ