ke 22.08. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

New Haven WTA: Ekaterina Makarova – Magdalena Rybarikova | Venäläinen on hurjassa vireessä

New Havenin WTA-turnaus jatkuu neljännesvälierissä. Hurjan vireen löytänyt Ekaterina Makarova kohtaa tässä ottelussa kokeneen ja taitavan Magdalena Rybarikovan. Molemmat ovat erinomaisia pelaajia, mutta slovakialaisen peli on hieman takkuillut viimeaikoina. Kuitenkin slovaki on onnistunut antamaan loistavan vastuksen kovemmillekin pelaajille, ja on myös erittäin vaarallinen varsinkin, jos Makarovan syöttö takkuaa miltään osin. Makarova lähtee toki ennakkosuosikkina otteluun, mutta onko kaikki kuitenkaan niin mustaa valkoisella?
Makarova on WTA-rankingin sijalla 49. Makarova tunnetaan hyvänä kovan kentän pelaajana, ja viimeaikoina hän on sen todistanutkin. Makarova on onnistunut kaatamaan muun muassa Karolina Pliskovan edellisessä ottelussaan, ja tämä on omanlaisensa merkkipaalu. Makarova onnistui kaikilla osa-alueilla ottelussa, ja kaatoikin tsekkiläisen suoraan kahdessa erässä. Makarovan syöttö osui ruutuun, ja puri sekä ykkössyötön, että kakkossyötönkin osalta erittäin tehokkaasti.
Makarova on erittäin hyvä yleispelaaja, ja on myös parhaimmillaan juurikin kovalla alustalla. Syöttäminen sujuu, ja tästäkin syystä hän on erittäin vaarallinen vastustaja. Tähän lisätäkseni Makarovan tämän kertainen vastustaja on huomattavasti edellistä vastustajaa jäljessä, mutta kuitenkin kokeneesta pelaajasta on kyse, joten kaikki ei todellakaan ole niin mustaa valkoisella.
Rybarikovan peli on takkuillut viimeaikoina. Slovakialainen löytyy rankingin sijalta 31, mutta potentiaalia olisi nousta vielä korkeammalle, jos vain saisi pelin ja menestyksen tasaiseksi. Ailahteleva ja floppiherkkä Rybarikova on kuitenkin onnistunut laittamaan koviakin nimiä ahtaalle viimeaikoina juurikin kovalla kentällä.
Rybarikova voitti Barbora Strycovan kolmessa erässä, ja laittoi Caroline Garciankin erittäin koville Montrealin turnauksessa. Kuitenkin Garcia nappasi kolmessa erässä voiton, vaikka Rybarikova ensimmäisen erän hoitelikin nimiinsä. Rybarikova on parhaimmillaan haastamassa top-20 pelaajia, mutta se ei helpolla tule sekään. Syöttö sakkaa, mutta palautuksilla hän saa hieman tasattua tätä tilannetta. Loistava yleispelaaja on kyseessä, mutta syöttö pitäisi saada kuntoon, jotta voittoja saisi tasaisempaan tahtiin napattua.
Ottelun ennakkoasetelmat puoltavat Makarovaa. Kuitenkin Rybarikova on todella vaarallinen pelaaja, sillä hyvinä päivinään hänellä osuu kaikki nappiin. Uskomme kuitenkin Makarovan nappaavan voiton tästä parista, ja nappaamme lapulle tasoitusvedon. Lisäksi napataan peleihin mukaan pelimääräveto, sillä linja on vedetty liian alas.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ