to 23.08. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

New Haven WTA: Zarina Diyas – Petra Kvitova | Tsekkiläinen on ehdoton ennakkosuosikki

New Havenin WTA-turnauksen neljännesvälierissä nähdään melkoinen ottelupari, kun hurjan vireen löytänyt Zarina Diyas kohtaa todella kovan vastuksen kovalla kentällä. Vastustajaksi on kaaviossa tullut vastaan Petra Kvitova, joka lukeutuu WTA-rankingin top-5:n joukkoon. Kvitova lähtee ehdottomana ennakkosuosikkina otteluun, eikä todellakaan turhaan, sillä Kvitova on todella kova myös kovalla pelattaessa.
Diyas on ennen tätä kautta pärjännyt kovalla alustalla satunnaisesti. Tästä johtuen myös WTA-rankingsija on vasta 62. Diyas on kuitenkin löytänyt todellisen vireen kovalle kentälle elokuun aikana. Hänen saldonaan on tällä hetkellä kuusi ottelua, joista viisi hän on voittanut. Vastustajatkaan eivät ole olleet mitään helpompia mahdollisia.
Diyas on voittanut elokuun aikana kovalla alustalla Evgeniya Rodinan, Yulia Putintsevan, Vera Lapkon, Tamara Zidansekin sekä Maria Sakkarin. Tappioita on kertynyt tasan yksi kappale, ja tämä tuli Kaia Kanepia vastaan Cincinnatin WTA-turnauksessa. Tappio tuli suoraan kahdessa erässä, mutta ei kuitenkaan helposti. Diyasilla oli toisessa erässä monta mahdollisuutta murtaa Kanepin syöttöä, mutta kuin ihmeen kaupalla Kanepi onnistui lähes joka kerta nousemaan ohi. Kovia nimiä on kaatunut jo aiemmin, ja haastajaksi tästä 24-vuotiaasta kazakstanilaisesta todellakin on.
Suuri ja mahtava Petra Kvitova majailee rankingin sijalla 5. Todella kova kausi on takana, ja vielä on paljon edessä. Kvitova on todella hyvä syöttäjä sekä erinomainen palauttaja ja yleispelaaja. Kvitova on pelannut elokuun aikana seitsemän ottelua kovalla kentällä, joista viisi on voittoon päättynyt. Tappiot on koettu kahteen kertaan Kiki Bertensiä vastaan, eli ei kuitenkaan mitään ITF-nousijaa vastaan ole ryömitty.
Kvitovalla katse on varmasti jo kääntynyt pian alkavaan US Openiin. Moni WTA:n kärkipelaaja on jättänyt turnauksen jo kesken, jotta loukkaantumisia ei tulisi ennen Grand Slamia. Kvitova on vielä mukana, mutta tässä tulee muistaa se, että jos vähänkin alkaa tuntumaan siltä, että jokin paikka falskaa, niin myös Kvitova jättää varmasti leikin kesken, jotta mitään suurempaa loukkaantumista ei tulisi ennen isompaa turnausta.
Ottelun ennakkoasetelmat ovat hyvinkin selkeät. Mikäli ottelu loppuun asti pelataan, niin Kvitova on ehdoton ennakkosuosikki tässä ottelussa. Diyas on kuitenkin vaarallinen pelaaja, eikä Kvitova voi lähteä häntä vastaan sen enempää säästelemään, mikäli haluaa helpon voiton ottelusta. Napataan lapulle Kvitovan kahden erän voitto sekä peliunderia, sillä emme usko, että Kvitova lähtee sen enempää säästelemään.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ