NHL la 24.12. klo 02:00

New Jersey Devils - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Boston voitokkaana joulun viettoon! Devils selätti tappioputken, mutta ongelmat ei ole vielä ohi – tätä tarjousta et halua ohittaa!

Ennen välipäivää kiekkohommista NHL:ssä tarjoillaan todellinen herkkupala, kun hieman vaikeuksissa oleva New Jersey Devils saa vieraakseen sarjan ykkösjoukkueen Boston Bruinsin. Vaikka Devils on ajoittain pelannut fantastista lätkää, jää se tällä kerralla vertailussa kakkoseksi. Tekstin lopusta näet ohjeet, joiden avulla pääset ottamaan kaiken ilon irti Bostonin menestyksestä!

Devils on sensaatiomaisten esitysten jälkeen ajautunut ensimmäistä kertaa tällä kaudella haastavaan tilanteeseen, kun se hävisi peräti kuusi ottelua peräkkäin. Tappioputki tuli vihdoin päätökseen Florida Panthersin kaatuessa lukemin 4-2, mutta vieläkö se pystyy saamaan kiinni alkukauden tasosta? Maaliodottamissa Devils on edelleen sarjan eliittiä, mutta luonnollisesti tappioputken aikana lukemat tuli alaspäin. Kokoonpanorintamalta mainittakoon, että John Marino on mahdollisesti edelleen sivussa puolustuksesta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

New Jersey Devils

@NJDevils
Here kitty kitty. We’re back in dub city.

Bostonissa meno ei ole missään vaiheessa kautta hidastunut. Vieraat on kerännyt 32 ottelusta hurjat 54 pistettä maalierolla 126-71. Ainoastaan Buffalo Sabres on tehnyt ottelua kohden enemmän maaleja, mutta jo pelkästään rautaisen alakerran turvin Boston on vahvoilla kerta toisensa jälkeen. Omiin menee keskimäärin vain hieman yli kaksi maalia ottelua kohden ja ennen kaikkea Linus Ullmark on ollut muuri maalilla. Myös erikoistilanteet on aivan huippuiskussa ylivoiman ollessa sarjan kolmanneksi tehokkain ja alivoimalla vieraat on koko NHL:n paras.

x - Boston Bruins

@NHLBruins
That glorious glove. 🙌

Lapulle otetaan Bostonin lopullista voittoa. Kyse ei ole niinkään siitä, että tappioputken jäljiltä Devilsin taso olisi jotenkin täysin romahtanut, vaan siitä, että Boston on vaan tällä hetkellä aivan tajuttoman kovassa iskussa. Sen verran isännille on annettava etua, että se lähtee tuoreilla jaloilla matsiin, kun Boston puolestaan pelasi edellisenä yönä Winnipeg Jetsiä vastaan. Maalivahtiosastolla Devils ei kuitenkaan etua saa, sillä Boston peluutti Jetsiä vastaan Jeremy Swaymania, joten nyt huippuvireinen Ullmark luistelee tolppien väliin.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Bostonille (ML), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Boston Bruins” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.