NHL ke 10.05. klo 02:00

New Jersey Devils - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Devils on taas mukana sarjassa, mutta ongelmia löytyy edelleen – nappaako Carolina kolmannen kiinnityksen?

New Jersey Devilsin ja Carolina Hurricanesin välillä paremmuutta lähdetään ratkomaan tulevana yönä sarjan neljännessä ottelussa. Carolina nappasi kotiotteluissaan vahvasti kuskin paikan, mutta Devilsin vastaus oli hyvä ja sarja on taas täysin auki. Devilsillä on kuitenkin edelleen kova työ tehtävänä saadakseen sarja tasoihin ja samanlaista ohipeliä Carolinan puolelta ei kannata odottaa.

Kolmas ottelu oli kaikkea muuta kuin odotettu. Devilsillä toki tiedettiin olevan paikka iskeä kotiyleisön edessä, mutta 4-0 lukemia tauluun hieman yli 20 minuuttiin tuskin kukaan odotti. Devils löysi kadoksissa olleet tehot ja lopulta ottelu kehkeytyi todelliseksi maali-iloitteluksi. Paremmuudesta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä, mutta lopulta myös Carolinakin pääsi vauhtiin ja lukemiksi 60 minuutin jälkeen jäi 8-4. Matsi oli myös siinä mielessä erikoinen, että alivoimamaalit kirjattiin vieraille 1-3.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Mike Commito

@mikecommito
This is the fourth shorthanded goal of the game, tying an NHL record for the most shorthanded goals by two teams in a playoff game. The last time two teams combined four shorties was between the Isles and Rangers in 1983 #Hockey365

Devilsille voitto tuli tärkeään paikkaan, mutta edelleen sillä on ongelmia ratkaistavana. Kahden ottelun jälkeen oli vihdoin aika saada onnistumisia hyökkäyspäässä, mutta nyt pitäisi saada oma pääty tukkoon, sillä Carolina on kolmeen otteluun takonut 15 maalia. Vitek Vanecek palasi jälleen tolppien väliin, mutta Devilsin maalivahtiosasto on kulkenut melkoista vuoristorataa läpi pudotuspelien ja vaikka kaikkea ei toki voi kassareiden piikkiin laittaa, ei isänniltä selvää ja ennen kaikkea vakuuttavaa ykkösvahtia tällä hetkellä löydy.

Uhmapelaajat on toistaiseksi ollut Carolinan kyydissä ja samalla linjalla jatketaan yhä. Devils ei toki ole niin huono mitä kahdesta ensimmäisestä ottelusta voisi päätellä, mutta ei pelkkä kotietu ja kolmannen ottelun voitto käännä asetelmia päälaelleen. Vedoksi otetaan Carolinaa tasapeli ei vetoa -muodossa, jolle saadaan 2,35 kerrointa. Vaikka Devils onnistui saamaan maalihanat auki, tulee Carolina varmasti parantamaan ja vieraiden puolustuspelaaminen on kuitenkin lähtökohtaisesti NHL:n eliittiä.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
HUGHES AND AHO. AHO AND HUGHES.

THEY'RE GOING AT IT 😱