NHL su 07.05. klo 22:30

New Jersey Devils - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Devilsillä liikaa ongelmia ratkaistavana – Carolina ei anna armoa!

Sunnuntaina NHL:n pudotuspelit laitetaan liikkeelle jo hyvissä ajoin illalla, kun New Jersey Devils alkaa olla jo pakkovoiton edessä Carolina Hurricanesia vastaan. Carolina on murskannut Devilsin kahdessa aikaisemmassa ottelussa yhteismaalein 11-2 ja tällä hetkellä Devilsillä on enemmän kuin tarpeeksi ongelmia ratkottavana. Vielä ei kannata Devilsiä täysin ulos laskea, mutta Carolina on tällä hetkellä äärimmäisen vaikeasti kaadettavissa.

Tämän parivaljakon välille ei varsinaisia maalijuhlia alkuun odotettu, mutta toistaiseksi vain Carolina on hoitanut oman tonttinsa puolustuspäässä. Carolinan kohdalla on huudeltu todellisten huippumaalintekijöiden perään, mutta tällä hetkellä ongelmaa ei ole, sillä aikalailla kaikki tuppaa iskemään kiekkoa reppuun. Muun muassa Jesperi Kotkaniemi on ottanut suurempaa roolia iskien ottelusarjaan jo kolme maalia. Jälleen kerran nähtäväksi jää kuka lopulta aloittaa Devilsin maalilla, sillä suureen rooliin noussut Akira Schmid on vaihdettu kahdessa aikaisemmassa ottelussa pois kesken ottelun.

NHL

@NHL
Jesperi Kotkaniemi's first of the night gets the party started! 🥳 #StanleyCup

🇺🇸: @NHL_On_TNT ➡️ tntdrama.com/nhl-on-tnt #NHLonTNT
🇨🇦: @Sportsnet ➡️ now.sportsnet.ca

Sen lisäksi että Devilsin täytyisi saada oma pääty tukkoon, ei maali per ottelu tahdilla kovinkaan kauas pääse. Carolinan puolustuspelaaminen on ollut odotetusti loistavalla tasolla ja lisäksi Frederik Andersen on kaapannut torjuntavastuun Antti Raannalta eikä näillä otteilla tarvitse enää vaihtoja tehdä. Carolina on pystynyt pääosin pitämään Devilsin poissa huippupaikoilta ja Andersen on hoitanut loput.

Devilsin on parannettava ja paljon eikä se mikään mahdoton temppu ole, sillä esimerkiksi aikaisempi sarja New York Rangersia vastaan alkoi myös umpisurkeasti. Carolina on kuitenkin vastustajan pykälän kovempi eikä vieraat varmastikaan nosta jalkaa kaasulta kuskin paikalle päästyään. Uhmapelaajat oli edellisessä ottelussa Carolinan kyydissä ja samalla linjalla jatketaan – lapulle poimitaan lopullista vierasvoittoa.

Carolina Hurricanes

@Canes
Jordo put on the moves 😮‍💨