NHL ma 13.03. klo 01:00

New Jersey Devils - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Puljujärvi erottui, mutta Carolina alisuoritti! Mässäilläänkö Hurricanesin ja Devilsin välillä tuttuun tyyliin?

New Jersey Devilis ja Carolina Hurricanes ovat tarjoilleet tällä kaudella kenties koko seosongin viihdyttävimpiä matseja keskinäisissä otteluissaan. Tammikuussa joukkueet kohtasivat kahdesti ja vuoroin vieraista haettiin voittoja, mutta kumpi nappaa maanantain vastaisena yönä pidemmän korren? Reissulaiset konttasivat viime yönä Vegas Golden Knightsia vastaa pahemman kerran, kun isäntä puolestaan kaatoi Montréal Canadiensin rutiininomaisesti.

Carolina Hurricanes hävisi viime yönä Vegas Golden Knightsille lukemin 0–4. Jesse Puljujärvi debytoi vihoin hurrikaanipaidassa ja pelasi melko pirteästi. Tehotilasto meni osuman pakkaselle, mutta hyökkäyspäässä entinen Edmonton-pelaaja sai kolme laukausta maalia kohden. Isossa kuvassa ottelu oli Hurricanesilta surkein pitkään aikaan, mutta nälkäinen Puljujärvi erottui edukseen – ehkä osin myös sen takia, että katse tapitti tiukasti numeron 13 suorituksia jokaisessa vaihdossa. Nähtäväksi jää, kutsuuko poppariosasto Devils-matsissa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Devilsillä on käynnissä pelillisesti erinomainen jakso, mikä näkyy myös tuloksissa. Kahdeksassa edellisessä ottelussaan isäntä on jäänyt ainoastaan kerran ilman pisteitä ja hävinnyt kahdesti. Perjantaiyönä joukkue kaatoi Washington Capitalsin vieraissa ja viime yönä se haki suvereenin 1–3-voiton Montréal Canadiensia vastaan – nyt tiedossa on lyhyen reissun jälkeen paluu kotiyleisön eteen.

x - Carolina Hurricanes

@Canes
He's in 👊

Viime aikoina isäntien maalilla vastuuta on kantanut 22-vuotias Akira Schmid. Tällä kaudella sveitsiläinen on torjunut 14 ottelua prosentilla 92,74% eli varsin mallikkaasti. Otanta on toki jokseenkin kapea. Jonathan Bernier ja MacKenzie Blackwood ovat tolppien välistä toistaiseksi loukkaantumisten takia sivussa. Hurricanesin puolelta Antti Raanta, Jalen Chatfield, Ondrej Kase sekä Max Pacioretty puuttuvat yhä kokoonpanosta.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Prudential Centerin jäällä pelattiin vuoden ensimmäisenä päivänä ja se muistetaan esimerkiksi viiden maalin kolmannesta erästä. Hurricanes kaatoi lopulta Devilsin maalein 5–4 voittolaukauksilla. Revanssia tarvitsi odotella vain puolisentoista viikkoa, kunnes New Jersey haki Raleigh’sta 5–3-vierasvoiton. Peruuttelua tuskin on tälläkään kertaa luvassa ja viihdettä saadaan varmasti isolla kauhalla – pelivalinnaksi otetaan ”ottelussa yli 6,5 maalia” -kohde.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (maalimäärä yli 6,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “maalimäärä yli 6,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleNew Jersey Devils - Carolina Hurricanes12.03.2023