NHL la 16.10. klo 02:00

New Jersey Devils - Chicago Blackhawks

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Chicago parannettua puolustuspelaamista viime kaudesta?

New Jersey Devils avaa NHL-kautensa Chicago Blackhawksia vastaan tulevana yönä. Kummankaan joukkueen kohdalla odotukset eivät ole erityisen korkealla, mutta ei kannata liikaa yllättyä mikäli luvassa olisi odotukset ylittävää suoriutumista. Molemmista joukkueista löytyy hyviä yksilöitä, vierailta toki laadukkaampia, mutta siitä huolimatta peli-idean osalta valmistaudutaan vähämaalisuuteen.

Devilsille ei viime kaudella suuria odotuksia asetettu ja samaa voidaan sanoa myös nyt. Joukkue pitää sisällään hyviä palasia tulevaisuutta ajatellen, mutta tämän hetken todelliset huippunimet puuttuu hyökkäyksestä. Muun muassa Jack Hughesilta ja Yegor Sharangovichilta voidaan odottaa lisää kehitysaskelia kohti huippua. Siirtomarkkinoilla Devils onnistui hyvin. Dougie Hamiltonin hankinta puolustukseen oli selvästi kovin temppu ja Tomas Tatar sekä Ryan Graves varmasti vievät joukkuetta eteenpäin. Maalivahtiosastolla kaivataan onnistumisia ja se voikin olla tällä kaudella paremmalla tasolla mitä moni arvelee. Jonathan Bernier tuli vahvistamaan kassariosastoa ja hän todennäköisesti on tolppien välissä avausottelussa. Puolustuksesta todennäköisesti sivussa ovat Damon Severson ja Ty Smith.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraat aloitti kauden 2-4 tappiolla Colorado Avalanchea vastaan. Etenkin ottelun alku oli erittäin haastava ja Colorado painoi kolme häkkiä jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Vastustaja toki oli aivan sarjan parhaimmistoa, joten sen suurempia johtopäätöksiä ei vielä vedetä. Chicago sai kesällä vahvistettua rivejään esimerkiksi Marc-Andre Fleuryn, Tyler Johnsonin ja Seth Jonesin muodossa. Myös Jonathan Toewsin paluu loukkaantumisen jälkeen on iso plussa. Hyökkäyksestä löytyy tulivoimaa mukavasti, mutta puolustuksen on oltava viime kautta vahvempi, sillä omissa kolisi kovalla tahdilla.

Chicagossa on aineksia jälleen runsasmaaliseksi joukkueeksi, vaikka omassa päädyssä voidaan odottaa viime kautta parempaa tasoa. Siitä huolimatta hyvän maalivahtiosaston ja kotijoukkueen astetta heikomman hyökkäyspään johdolla lapulle otetaan pientä kokeilua underista. Lapulle valitaan alle 5,5 maalia. Devils on mielenkiintoinen joukkue seurattavaksi, mutta löytyykö hyökkäyksestä lopulta tarpeeksi tulivoimaa?