NHL pe 19.10. klo 02:05

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: New Jersey Devils – Colorado Avalance | Jatkuuko kotijoukkueen vire?

Torstain ja perjantain välisenä yönä New Jerseyssä käydään tiukka ja todennäköisesti vähämaalinen vääntö.
Devils on aloittanut kautensa todella vahvasti – alkuun Ruotsissa käydyssä matsissa kaatui Oilers (5-2). Euroopan reissun jälkeen, kotona Prudential Centerissä on kaatunut vuoroin Capitals (6-0), Sharks (3-2) sekä Stars (3-0). Joukkueen maaliero on siis neljään peliin 17-4.
Joukkueen maalivahti Keith Kinkaid on ollut vakuuttava – neljä peliä, neljä päästettyä maalia ja kaksi nollapeliä. Osa kunniasta kuuluu toki hyvin suoriutuneelle puolustukselle. Hieman yllättäen suurimmat otsikot on kerännyt hyökkääjä Kyle Palmieri, joka on tehnyt jo seitsemän maalia. Tämä on Devilsille tietenkin vain hyvä asia, sillä viime vuonna joukkue oli vähän liikaa joukkueen suurimman tähden, Taylor Hallin, tehojen varassa.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Avalance on jatkanut siitä, mihin viime vuonna jäi. Heidän tuloksensa ovat edelleen kuitenkin liikaa huikeasti pelaavan ykköskentän varassa. Rantanen – MacKinnon – Landeskog on varmasti merkattu punakynällä jokaisen vastustajan toimesta ennen otteluita.
Avalancella on takana 6 ottelua. Pisteitä on kertynyt kahdeksan ja joukkueen maaliero on 21-15. Voidaan siis todeta, että myös Coloradossa voidaan olla ihan tyytyväisiä kauden alkuun. Keskinäiset väännöt näiden joukkueiden väliltä on mielenkiintoista luettavaa.
Peräti viimeiset 11 ottelua joukkueet ovat pelanneet niin, että alle 5.5 maalia olisi vedonlyönnissä kotiutunut joka kerta. Tämä on mielenkiintoinen fakta, kun ottaa huomioon mihin suuntaan NHL-kiekko on ollut matkalla jo useamman vuoden. On vaikea löytää syitä, miksi tulevana yönä tilanne olisi toisenlainen. Devils puolustaa todella tiiviisti, Kinkaid maalillaan pelaa varmasti ja ei Coloradokaan vuoda omiin liikaa.
Uskomme, että ottelu tulee olemaan vähämaalinen, jonka kotijoukkue onnistuu kääntämään edukseen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ