NHL la 11.12. klo 02:30

New Jersey Devils - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Devilsin kertoimet maistuu väsynyttä Nashvilleä vastaan!

Ensi yönä alavireinen New Jersey Devils isännöi Nashville Predatorsia. Isäntien ailahdelleista otteista huolimatta joukkueet ovat pitkälti samaa tasoa, joten väsyneenä ja todennäköisesti ilman ykkösmaalivahtia pelaavan vierasjoukkueen asettaminen ennakkosuosikiksi on vähintäänkin kyseenalaista. Betsien osalta isketäänkin katseet tiukasti kiinni kotivoittoon.

Devilsin kausi ei ole ollut ruusuilla tanssimista. 24 ottelua on tuonut ‘’vain’’ 25 pistettä ja kamppailu divisioonan neljännestä sijasta on kovaa. Edellisessä ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan neljän ottelun tappioputki tuli päätökseen lukemin 3-0. Alakerta ei ole ollut sillä tasolla mitä sopii toivoa ja se on näkynyt tulostaululla – edellisissä 10 matsissa omiin on mennyt 37 maalia. Hyökkäys sen sijaan toimii paremmin ja Jesper Bratt on ollut yksi joukkueen valopilkuista.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Nashville puolestaan povattiin vaikeuksia ennen kauden alkua, mutta toistaiseksi meno on ollut kiitettävää. Maaliodottamien osalta kaksikon ero on ollut hyvin pieni, mutta 5vs5 pelattaessa Nashvillen puolustus on ollut vahvempi ja maalipaikat muutenkin on jäänyt vähemmälle. Tuloksenteko jakautuu odotetusti kapealle sektorille – hyökkäyksestä kolme pelaajaa on ylittänyt 20 pisteen rajan, mutta valtaosa jää alle 10 pisteeseen. Juuse Saros on ollut kantava voima maalilla, mutta nyt hän on ollut kaksi edellistä ottelua sivussa.

NHL GIFs

@NHLGIFs
Tolvanen scores the @PredsNHL game-winner with 11 seconds left!

Nashville voitti viime yönä New York Islandersin viime hetken osumalla, mutta nyt pitäisi raskailla jaloilla jatkaa vierasreissua. Devilsin onneksi vieraat ei ole sarjan kärkipäässä maalipaikkojen luomisen suhteen, joten nyt sillä on loistava sauma pitää alakerta hallussa toista kertaa peräkkäin ja laittaa voittoputki aluilleen. Vaikka Nashville on viime aikoina esiintynyt enemmän edukseen, ei se millään taitu Uhmapelaajien papereissa ennakkosuosikiksi isäntien lepo- ja kotiedun vuoksi. Tässä kohtaa päästäänkin hyppäämään Devilsin kelkkaan, sillä ComeOnin tarjoamaa 2,00 kerrointa lopulliselle voitolle ei voida sivuuttaa!