NHL pe 31.03. klo 02:00

New Jersey Devils - New York Rangers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hyytyykö Devils? Huippuvireistä Rangersia ei puolitehoilla kaadeta!

Itäisen konferenssin osalta kärkipaikan takana olevista sijoista käydään kiivasta taistoa ja siispä isoja pisteitä on tarjolla torstain ja perjantain välisen yön ottelussa New Jersey Devilsin ja New York Rangersin välillä. Devils on ollut kuluneen kauden yksi suurimmista yllättäjistä, mutta viime aikoina tahti on hieman hiipunut. Rangers puolestaan on tällä hetkellä yksi NHL:n kuumimmista joukkueista.

Devils on koko kauden onnistunut sinnittelemään maaliodottamien osalta aivan sarjan kärkisijoilla ja siispä hyvä menestys ei ole tullut pelkästään vahvojen yksilösuoritusten avulla. Nuorta Jack Hughesia ei kuitenkaan voi olla nostamatta esille – käynnissä on todellinen läpimurtokausi ja 70 ottelussa taituri on iskenyt 40 maalia ja tarjonnut 46 syöttöä. Joukkueesta löytyy paljon nuoria ja lupaavia pelaajia, mutta vasta pudotuspelit tulee olemaan isäntien lopullinen mittari. Viime aikoina otteet on kuitenkin jättänyt parantamisen varaa, sillä edellisistä kahdeksasta ottelusta Devils on voittanut vain kaksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Shayna

@hayyyshayyy
40 goal scorer Jack Hughes ✨

Rangers on valmiina pudotuspeleihin. Rosteria vahvistettiin siirtotakarajan lähettyvillä ja tällä hetkellä vieraat kuuluu niihin joukkueisiin, joita kukaan ei halua pudotuspeleissä vastaan. Tuloksentekovastuuta voidaan jakaa useampaankin ketjuun, puolustus on Adam Foxin johdolla hyvässä tikissä ja maalilla Igor Shesterkin toimii viimeisenä lukkona. Viimeiset 12 ottelua on tuonut 10 voittoa ja vain kerran Carolinaa vastaan Rangers jäi täysin pisteittä. Samanlainen tahti varsinkin hyökkäyspäässä tuskin loputtomiin jatkuu, mutta tällä hetkellä Rangersin pelaajien lavat on kuumina ja kiekko löytää tiensä verkkoon heikommistakin paikoista.

Rangers on tulikuuma ja tällä kerralla Uhmapelaajien vedot lähtee vieraiden suuntaan. Devils ei parhaassa iskussa ole ja vaikka tasaisesta parivaljakosta on kyse, kääntyy tolppien välissä vertailu vahvasti Rangersin eduksi. Mistään kaikista runsasmaalisimmasta ottelusta ei ole kyse, mutta vieraat takoo tällä hetkellä todella kovaa tulosta ja mikäli Devils ei saa parannettua otteitaan, voi se joutua jälleen kaivamaan kiekkoa omasta maalista tiuhaan tahtiin.