NHL su 22.01. klo 21:00

New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viikko päätetään huippukiekon parissa – Devils on jälleen huippuiskussa eikä Penguinsilta löydy siihen vastausta!

Viikko päästään päättämään jälleen huippukiekon parissa – mitä muuta ihminen voi toivoa? Sunnuntaina on tarjolla New Jersey Devilsin ja Pittsburgh Penguinsin välinen kohtaaminen loistavaan katseluaikaan ja myös peli-ideaa löytyy. Devils on jälleen yksi sarjan kuumimmista joukkueista, kun puolestaan vierailla on ollut vaikeuksia kaataa sitä vahvempia joukkueita.

Vuoden 2022 viimeisessä ottelussa Devils kävi ryöstämässä pisteet Pittsburghilta lukemin 4-2 ja sen jälkeen kotijoukkue on ollutkin taas huippuiskussa. Kyseisen matsin jälkeen Devils on jäänyt täysin pisteittä vain kerran hävitessään St. Louis Bluesille lukemin 3-5. Maaliodottamien osalta Devils on edelleen aivan sarjan kärkitason suorittaja ja suurelta osin se on pystynyt otteluitaan hallitsemaan. Onnistujia on monia, mutta jos yksi nimi on nostettava esille, on se Jack Hughes, joka on 45 ottelussa takonut komeat tehot 29+27.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

NHL Public Relations

@PR_NHL
Jack Hughes became the fifth player in @NJDevils / Scouts / Rockies history to record consecutive 50-point seasons at the age 21 or younger, joining Kirk Muller, Brendan Shanahan, Paul Gardner and Scott Gomez.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…

Tuloksellisesti Pittsburghilla ei erityisen huonosti ole viime aikoina mennyt, mutta ei se myöskään erityisemmin ole vakuuttanut. Vuoden vaihteen tuntumassa tulleen kuuden ottelun tappioputken jälkeen pisteitä on seitsemästä ottelusta kertynyt yhdeksän, mutta esitykset on olleet kaksijakoisia. Pisteitä on irronnut sitä heikommilta joukkueilta, mutta siitä on tovi kun vieraat on viimeksi tasokkaan kärkikorin joukkueen kaatanut. Yksilötasolla Sidney Crosby edelleen takoo kovaa tulosta ja kokenut tähtihyökkääjä on ollut ennen kaikkea tasakentällisin yksi sarjan tehokkaimmista pelaajista.

Sportsnet

@Sportsnet
Sidney Crosby and Jake Guenztel, a truly iconic duo. 👯

Uhmapelaajat tarjoaa Devilsille kertoimia paremmat mahdollisuudet voittoon ja siispä suora kotivoitto poimitaan vetokoriin keskitason panoksella. Poissaolijoiden osalta hieman suuremmat huolet on vierailla, jolta on viime aikoina ollut puolustuksesta sivussa Kris Letang sekä Jan Rutta. Toki hieman tilanne on parantunut, kun ykkösvahti Tristan Jarry ja puolustaja Jeff Petry palasivat takaisin kokoonpanoon edellisessä ottelussa. Jos tili Galaksinolle vielä uupuu, tsekkaa alta ohjeet ja poimi ilmaisveto betsin kylkeen!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ New Jersey Devilsille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – New Jersey Devils” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.