NHL to 09.12. klo 02:00

New Jersey Devils - Philadelphia Flyers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Flyers on NHL:n huonoin joukkue – välttävä esityskin riittää Devilsille voittoon

Philadelphia Flyers on tällä hetkellä NHL:n surkein joukkue. Joukkueen peli on niin kamalaa koohottamista ja sähläämistä, että urheilun pyhyyttäkin jo loukataan. Ensi yönä Flyers saa vastaansa New Jersey Devilsin, jonka viime aikojen otteet aiheuttavat niin ikään irvistelyä. Devils on kuitenkin pelannut tuloksia vahvemmin, kun taas Flyers on semmoinen sontakasa, että kärpäsetkin sanovat ei kiitos. Me kuitenkin sanomme kiitokset Devilsin anteliaasta kertoimesta ja iskemme lapulle joukkueen kotivoiton.

Philadelphia on hävinnyt viimeiset yhdeksän perättäistä otteluaan. Vain yhdessä ottelussa Flyers on päästänyt vähemmän kuin neljä maalia, mikä ei ole ihme, kun katsoo joukkueen puolustuspelaamista. Paras esimerkki on Rasmus Ristolainen. Suomalaispakki on joka toisessa vaihdossa aivan lirissä. Vastustajan ei tarvitse kuin katsoa ujosti Ristolaista päin, niin hän menettää kiekon omalla alueellaan. Pakkipari Ivan Provorov ei ole suoriutunut sen paremmin, mikä kertoo, että ongelmat ulottuvat näyttävästi mokailevaa Ristolaista paljon syvemmälle.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Ryan Gilbert

@RGilbertSOP
Seriously, what the hell is Rasmus Ristolainen doing here.

Peter Baugh

@Peter_Baugh
Here’s a sense of how things are in Flyers universe: Someone outside the arena asked if I cover Colorado, and when I said yes, he replied…

“Good. This Flyers team should only be covered by a blanket.”

Devils-faneilla ei kuitenkaan ole varaa pilkata Flyersia. Viimeisistä kymmenestä matsistaan New Jersey on hävinnyt kahdeksan. Tappioista tosin kolme on tullut jatkoajalla, joten pelit ovat olleet paljon tiukempia kuin tuloksista voisi olettaa. Otteluissa kiekonhallinta on jakautunut pääosin tasan, mutta Devils on antanut vastustajalleen liikaa A-luokan maalipaikkoja. Toisinaan joukkueen oma hyökkäys puolestaan on tuhlaillut omia paikkojaan, mutta tähän on tulossa muutos. Joukkueen hyökkäyksen ykkössyömähammas Jack Hughes on tervehtynyt pitkän loukkaantumisen jäljiltä ja on viimein pääsemässä täyteen pelikuntoon.

Flyersia on pyöritelty viime aikoina NHL:ssä kuin paskaista lakanaa. Katsomalla muutaman Flyers-pelin maalikoosteen aukeaa nopeasti, kuinka sekaisin joukkue oikein on. Ensi yön matsin voittaakseen Devilsin ei tarvitse olla hyvä vaan ainoastaan vastustajaa parempi. Rima on poikkeuksellisen matalalla, ja pidämme Devilsiä ylivoimaisena ennakkosuosikkina. New Jerseyn kotivoitto ruksittiin lapulle yli kakkosen kertoimella sen verran vauhdikkaasti, että meinasi olkapääkin revähtää.