MLS to 06.07. klo 02:30

New York City - Charlotte

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

New York City starttailee voittoputkea! Peesaa Cityä 25 euron ilmaisvedolla!

New York City isännöi Charlottea Citi Fieldillä torstaina aamuyöllä Suomen aikaa. Joukkueet ovat Itäisessä konferenssissa aivan peräkanaa kymmenentenä ja yhdentenätoista ja pisteitä on kasassa molemmilla 24. City on ollut hieman parempi maaliodottaman valossa. Nappaisiko Nick Cushingin ryhmä toisen peräkkäisen voittonsa?

Cityllä oli alla itse asiassa ennen viikonlopun Montreal-voittoa alla nälkävuoden pituinen voitottomien otteluiden jakso, kun edellisen kerran juhlittiin täyttä pistepottia huhtikuun loppupuolella. Ennen Montreal-matsia pelattiin kuitenkin viisi peräkkäistä tasapeliä, joten sikäli vire ei ole kovin karmea. James Sands on isänniltä Gold Cupissa ja Santiago Rodríguez kärsii pelikieltoa. Thiago Martins on näillä näkymin sivussa polvivaivaisena.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

SportsCenter

@SportsCenter
What a strike by Matías Pellegrini for @NYCFC‼️

(via @MLS)


Charlottekaan ei valtavan kuumassa formissa taivalla, kun nyt on pelattu viisi peräkkäistä voitotonta peliä. Christian Lattanzion suojatit pelasivat niin ikään viimeisimmän pelinsä Montrealia vastaan, mutta tästä on jo torstain ottelun alkaessa aikaa kymmenisen päivää, joten hieman paremmasta lepotilanteesta Charlotte pääsee tulevaan kohtaamiseen. Adilson Malanda saattaa puuttua loukkaantumisen takia kokoonpanosta, mutta Scott Arfield tehnee ensiesiintymisensä Charlotte-paidassa.

Torstaille otetaan peleille New Yorkia pienellä panoksella. City on ollut tällä sesongilla pelillisesti Charlottea parempi ja nyt on aika nousta sijan verran sarjataulukossa ylöspäin. Vaikka Charlotte on päässyt lepäämään hieman pidempään, ottanee City kuitenkin tässä kuskin paikan ja lopulta myös kolme pongoa.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.