su 06.06. klo 02:15

New York Islanders - Boston Bruins

Nouseeko Islanders rinnalle vai karkaako Bruins 3–1-ottelusarjajohtoon ?

Boston Bruinsin ja New York Islandersin välinen ottelusarja jatkui tasaisissa merkeissä. Bruins vei kolmannen otteluun nimiinsä lopulta 1–2-lukemin Brad Marchandin jatkoaikamaalilla. Maalivahdit ovat olleet suuressa roolissa sarjan ensimmäisissä otteluissa ja saman voi odottaa jatkuvan myös ottelusarjan neljännessä kohtaamisessa.

Bruins tuotti kolmannessa ottelussa reilusti enemmän laukauksia ja sai lopulta palkintonsa jatkoajalla. Helpolla joukkue ei ole kuitenkaan päässyt, sillä Islanders puolustaa jatkuvasti todella tiiviisti ja pitää Bruinsin poissa vaarallisimmilta maalipaikoilta. Tuukka Rask torjunut joukkueen maalilla todella vakuuttavasti ja joukkue on puolustanut hyvin, hieman kapeasta puolustusmateriaalistaan huolimatta.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Tappiosta huolimatta Islanders on täysin mukana taistelussa ottelusarjan voitosta. Semyon Varlamov on esittänyt joukkueen maalilla todella vakuuttavia otteita ja oli lähellä varastaa myös kolmannen kohtaamisen Bruinsin painostuksesta huolimatta. Vaikkakin jatkoaikamaali livähti selän taakse luvattoman helposti. Islanders ei päässyt kolmannessa ottelussa potentiaalinsa edellyttämälle tasolle. Joukkueen tiivis puolustuspeli ja nopea hyökkäyspelaaminen tuottavat varmasti Bruinsille päänvaivaa vielä ottelusarjan aikana. Erityisesti Matthew Barzal ja Kyle Palmieri ovat hyökkäyspäässä alati vaarallisia.

Tuleva ottelu on Islandersin kannalta todella tärkeä. 1–3-tappioasemassa matkaaminen takaisin Bostoniin ei missään nimessä ole joukkueen kannalta ideaali tilanne. Ottelusarja on ollut äärimmäisen tasainen ja Islandersilta voi odottaa neljännessä kohtaamisessa tasonnostoa kotikentällään. Islandersille on jaossa todella maittavia keroimia myös moneyline muodossa, joten pelivalinnaksi nostetaan Islandersin voitto jatkoaika mukaan lukien.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %