NHL pe 31.12. klo 02:30

New York Islanders - Buffalo Sabres

New York Islandersin tilanne on yllättävän hyvä ja molemmat maalivahdit ovat kunnossa

New York Islanders saa Buffalo Sabresin vieraakseen, kun joukkueet palaavat kehiin pakotetulta koronatauolta. Eikä kannata käsittää väärin. Koronapotilaita piisaa molemmissa leireissä edelleen ja kokoonpanohuolet värittävät NHL:ssä kaikkien joukkueiden menoa tällä hetkellä. Uusia kasvoja nähdään paljon kokoonpanossa ja ensimmäisissä otteluissa lyhyen tauon jälkeen on nähty hirveitä maalimääriä.

Isännillä sivussa ovat loukaantuneiden Ryan Pulockin sekä Kyle Palmierin lisäksi koronaan sairastuneet Anthony Beauvillier, Cal Clutterbuck, Zach Parise sekä Oliver Wahlström. Maalivahtiosastolla molemmat maalivahdit eli sekä Ilja Sorokin että Semjon Varlamov ovat pelikunnossa, mikä on ollut melko harvinaista hiljattain.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

New York Islandersin tilanne on oikeastaan suhteessa nykytilanteeseen melko kilpailukykyinen. Vierasjoukkue Buffalo Sabresilla loukkaantuneina ovat ainakin Casey Mittelstadt sekä Craig Anderson ja Robert Hägg. Koronan takia sivussa ovat ainain Jeff Skinner, Dylan Cozens, Zemgus Girgensons, Vinnie Hinostroza sekä Mark Jankowski.

Vierailla oli melko synkkää jo ennen taukoa, sillä joukkueella on 11 edellisessä ottelussaan ainoastaan kaksi voittoa plakkarissa. Isäntä puolestaan on yhdeksässä viimeisimmässä kamppailussaan jäänyt ainoastaan kahdesti ilman pisteitä. Sabresin poissaolotilanne on selvästi isäntiä kehnompi, mikä puoltaa entisestään Uhmapelaajien näkemystä.

Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2). Avaa tili ComeOnille ja napauta kohde kiinni markkinoiden parhaalla kertoimella. Jos et yksinkertaisesti jaksa plärätä henkilötietojen ja systeemien kanssa, voit tunnistautua vahvasti ja pelata pikana. Kotiutusten maksukin on nopeaa ja vaivatonta!

10 euroa pelirahaa