NHL su 23.04. klo 20:00

New York Islanders - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Islanders taas taistossa mukana! Kostautuuko Carolinan tehottomuus?

Sunnuntaina NHL:n pudotuspelit aloitetaan jo hyvissä ajoin, kun New York Islanders lähtee hakemaan sarjan tasoitusta Carolina Hurricanesin saapuessa vieraaksi. Carolina lähti sarjaan selvänä suosikkina ja onnistui voittamaan molemmat kotiottelut, mutta Islanders on onnistunut antamaan kovan vastuksen ja lopulta myös kolmannessa ottelussa tuli palkinto voiton muodossa.

Kolmas ottelu lähti liikkeelle maalittomalla avauserällä, mutta hieman toisen erän puolen välin jälkeen Casey Cizikas vei isännät johtoon. Islandersilla oli myöhemmin vielä paikka lisätä johtoa ylivoimalla, mutta kotijoukkueen ylivoimapeli ei ole erityisen hyvin lähtenyt liikkeelle ja lopulta Jesper Fast pääsi iskemään Carolinan alivoimalla tasoihin. Kolmanteen erään Islanders onnistui kuitenkin saamaan erittäin tärkeän onnistumisen juurikin ylivoimalla Kyle Palmierin toimesta. Pitkälti maalin pelistä oli kyse, mutta viimeisten neljän minuutin aikana tulos repesi ja lopulta Islanders poistui voittajana lukemin 5-1.

Carolinalla on kaikki avaimet hallita otteluita ja saada hyvin painetta Islandersin maalille, mutta tällä hetkellä suurimmat huolet on maalinteon tehokkuudessa. Valmiiksi sivussa ovat olleet Andrei Svechnikov sekä Max Pacioretty ja uusimpana Teuvo Teräväisen poissaolo heikentää hyökkäystä. Toistaiseksi kolmen ottelun aikana Sebastian Aho on osunut vasta kerran ja Martin Necasilla maalitili on vielä avaamatta.

Carolina Hurricanes

@Canes
Forward Teuvo Teravainen underwent successful surgery on his left hand on Thursday. He is out indefinitely. nhl.com/hurricanes/new…
nhl.com

Teravainen Undergoes Surgery On Left Hand | Carolina Hurricanes

Forward is out indefinitely

Vaikka kahdessa edellisessä ottelussa on 5,5 maalin raja ylitetty, ei tämän parivaljakon välille mitään ilotulitusta ole odotettavissa. Maalivahtien välinen taisto on huipputasolla ja kummassakin päädyssä on nähty jo hienoja koppeja. Carolinan kohdalla tehottomuus voi nousta isoksi ongelmaksi, varsinkin kun isäntien maalilla Ilya Sorokin on yksi koko sarjan parhaista kassareista. Lapulle isketään alle 5,5 maalia, jolle tarjoillaan XLBetillä 1,70 kerrointa.