pe 26.04. klo 02:30

New York Islanders - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieläkö Islanders voi nousta mukaan sarjaa, vai oliko toisen ottelun sulaminen liikaa?

Torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:n pudotuspeleissä New York Islandersilla alkaa olemaan jo selkä seinää vasten. Valtavana suosikkina sarjaan lähtenyt Carolina Hurricanes vei kaksi ensimmäistä ottelua ja Islandersin olisi voitettava kaksi seuraavaa kotiottelua, jotta se voisi realistisesti vielä haaveilla jatkopaikasta. Carolina ei kuitenkaan mitään rutiinivoittoja ole päässyt ottamaan ja sarja on pitänyt sisällään runsaasti draamaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kun katsotaan puhtaasti tuloksia, voisi Carolinan kuvitella ottaneen helpot voitot matsien päättyessä lukemin 3-1 ja 5-3. Jo ensimmäisessä ottelussa Islanders kuitenkin pisti hyvin vastaan ja Carolina iski voittomaalin vasta kolmannessa erässä kaunistellen vielä lopulta lukemia tyhjään maaliin. Toinen osa olikin sitten melkoinen jännitysnäytelmä – toisen erän alussa Islanders pääsi jo kolmen maalin johtoasemaan, mutta niin vain Carolina kampesi vielä rinnalle ja ohi. Varsinkin kolmannessa erässä Carolinan paineistus oli valtavaa ja lopulta laukaukset kohti maalia kirjattiin isännille 39-12.

Carolina Hurricanes

@Canes
TWO GOALS IN 10 SECONDS TO TAKE THE LEAD

IT'S PANDEMONIUM IN RALEIGHWOOD

On jännä nähdä kuinka Islanders pystyy kasaamaan ajatukset toisen ottelun sulamisen jälkeen. Sinänsä peli ei vielä ole menetetty, sillä alunperin vierasotteluista ei ollutkaan voittoja odotettavissa, mutta jossitteluna voidaan sanoa, että Islanders olisi voinut vähintään toisen matsin kääntää itselleen. Carolina puolestaan sai hyökkäyspäässä isoja onnistumisia, kun koko Sebastian Ahon, Jake Guentzelin sekä Seth Jarvisin johtama ketju sai maalitilit auki.

Carolina ei ole aivan puhtaasti sarjassa suoriutunut, mutta joukkueiden tasoero on kyllä tullut esille varsinkin Carolinan kirivaiheen aikana toisessa ottelussa. Uhmapelaajat oli sarjaan lähdettäessä vielä hieman jopa markkinaa enemmän Carolinan puolella ja jälleen päästää nappaamaan vedot vieraiden kautta suoran voiton(1×2) muodossa. Kokoonpanoihin on pientä viilausta odotettavissa – Carolinalta puolustaja Brett Pesce on sivussa ja Islanders on mitä ilmeisemmin vaihtamassa Ilya Sorokinin maalille.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.