NHL su 24.04. klo 20:00

New York Islanders - Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanesilla riittää vielä pelattavaa! Onko turhautuneesta vastustajasta edes haastajaksi?

Molemmat joukkueet pelasivat edellisiltana Suomen aikaa, joten mitään huilietua ei ole kummassakaan leirissä tarjolla. Isäntä on ajautunut neljän ottelun mittaiseen tappioputkeen ja eilen se taipui Buffalo Sabresin vieraana. Carolina Hurricanes puolestaan on pienen suvantovaiheen jälkeen löytämässä jälleen mukavaa virettä napsittuaan kolme perättäistä voittoa – viimeisimpänä jatkoajalla New Jersey Devilsiä vastaan.

Carolina Hurricanes on isäntää laadukkaampi ryhmä, joka on vahvemmassa vedossa. Kotijoukkueen edellisestä voitosta on aikaa ja kuluvalla viikolla on tullut ainoastaan tappioita. Tiivis pelitahti on molemmissa leireissä läsnä, mutta kokoonpanotilanteen osalta se on verottanut New York Islandersia vieraita enemmän. Jean-Gabriel Pageau sairastaa koronaviruksen aiheuttamaa tautia ja Cal Clutterbuck on loukkaantuneena Scott Mayfieldin sekä Anthony Beauvillierin tavoin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vieraiden kokoonpanosta lienevät edelleen sivussa maalivahti Frederik Andersen sekä Jesperi Kotkaniemi, mutta muilta osin joukkueen pitäisi olla kunnossa. Antti Raanta saanee maalinsuulla pelivuoronsa New Yorkissa, kun Pjotr Kotšetkov torjui lauantaina Devils-jatkoaikavoitossa. Suomalaiskassari on ollut viime aikoina mainiossa vireessä ja pitänyt hurrikaanipaitoja vaikeillakin hetkillä mukana matseissa. Jää nähtäväksi, millainen on Raannan rooli maalivahtihierarkiassa pudotuspeleihin lähdettäessä – siis jos ja kun Andersenkin palaa takaisin kehiin.

Isännällä ei ole enää mahdollisuuksia pudotuspelijunaan, kun se majailee kovassa itäisessä konferenssissa vasta yhdeksäntenä. Toisaalta vierailla riittää pelattavaa, jotta se pysyy kiinni kakkossijassaan, kun Toronto Maple Leafs vaanii ainoastaan pisteen päässä. Hurricanesilla on runkosarjaa jäljellä enää kolme ottelua kovimpien kirittäjiensä tavoin. Sunnuntaille otetaan pelivalinnaksi vierasvoittoa maltillisella panostuksella – vierailla on enemmän pelattavaa, eikä tappioputkeen ajautunut ja mahdollisuutensa menettänyt isäntä vakuuta.

10 euroa pelirahaa