NHL ke 20.04. klo 02:30

New York Islanders - Florida Panthers

Florida Panthers hakkaa tieltään vastustajan toisensa jälkeen – tulilla on kymmenen matsin voittoputki

New York Islanders on voittanut viiden matsin otannalla ainoastaan kahdesti, eikä seuraava haaste lupaa hyvää. Kymmenen matsin voittoputkessa liitävä Florida Panthers vierailee saarelaisten kotiluolassa keskiviikon vastaisena yönä. Vierailija on jälleen liikenteessä lähes parhaalla kokoonpanollaan. Isännilläkään ei merkittäviä puutteita ole, mutta pari pelaajaa on niin ikään sivussa.

Ailahtelevasti viime aikoina pelannut New York Islanders on kovan haasteen edessä. Kokoonpanosta puuttuvat Cal Clutterbuck sekä Scott Mayfield, kun joukkue saa vieraakseen NHL:n kuumimman joukkueen Florida Panthersin. Aleksander Barkovin kipparoima miehistö on voittanut kymmenen ottelua peräkkäin maalierolla 53–27, joukkue pelaa vahvaa (23,9%) ylivoimaa ja tekee maaleja käsittämättömällä tahdilla. Joukkueen koko kauden maalikeskiarvo on noin 4,23 osumaa ottelua kohden, mitä voi pitää melkoisena suorituksena.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Pitkäaikaisloukkaantuneen Markus Nutivaaran lisäksi vieraiden sairastuvalla jatkavat ainoastaan Aaron Ekblad sekä Noel Acciari. New York Islandersin otteet ovat heitelleet viime aikoina laidasta laitaan, eikä joukkue ole matkalla pudotuspeleihin. Toki panosta on ensi kauden pelipaikkojenkin puolesta, mutta Panthers on niin vahva ryhmä, että kotivoitto olisi pieni ihme. Vierasvoitolle on tarjolla jopa yllättävän hyviä kertoimia, joten pidetään betsi tällä kertaa simppelinä.

Kupongille otetaan mukavalla panostuksella Panthersin voittoputken jatkumista 1×2-markkinassa. Barkov ja kumppanit ovat tällä hetkellä sellaisessa liekissä, että pysäyttäjää ei vaikuta löytyvän mistään. Myös joukkueen maalivahti Sergei Bobrovski on pelannut viime aikoina todella mainiolla tasolla.

10 euroa pelirahaa