NHL ti 07.02. klo 02:30

New York Rangers - Calgary Flames

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rangers maalivahdit on rautaa eikä Calgaryltä löydy vastausta! Tsekkaa tipsi ja nappaa ilmaisveto!

Ensi yönä on taas aika palata kunnolla NHL:n pariin ja yksi yön kamppailuista käydään New York Rangersin ja Calgary Flamesin välillä. Kumpikaan joukkueista ei tehokkuudessa yllä sarjan parhaimmistoon, mutta kotiedun lisäksi Rangers saa selvää etua maalivahtiosastolla. Tässä taistossa tuskin maaleilla juhlitaan.

Rangers on ollut vahvassa iskussa. Pisteitä kertyy kovalla tahdilla ja viime aikoina ainoat varsinaisen peliajan tappiot on tullut sarjakärki Bostonia ja hieman yllättäen Montrealia vastaan. Hyökkäyssuuntaan tehoja löytyy riittävästi, mutta suurin ero tulee omassa päädyssä. Rangersin maalivahtiosasto on vähemmän yllättäen ollut liekeissä – 10 edelliseen otteluun isännät on päästänyt vain 21 maalia. Ykkösvahti Igor Shesterkin pelaa jälleen vahvaa kautta, mutta myös kakkosvahti Jaroslav Halak on viime aikoina hoitanut hommansa mallikkaasti.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Allan Walsh

@walsha
The hottest goalie in the NHL right now- NYR goalie Jaroslav Halak.

Jaro Halak's last 5 starts
5-0-0
.938 SV%
1.80 GAA

#HalakIt

Calgary on viime aikoina esittänyt vaihtelevia otteita. Se kaatoi Tampa Bayn ja Seattlen varsin vakuuttavasti, mutta vastaavasti tappio tuli umpisurkeaa Chicagoa vastaan ja myös Columbus laittoi Calgaryn ahtaalle, vaikka Calgary lopulta voiton nappasi jatkoajan jälkeen. Tällä kaudella vierailta ei ole löytynyt NHL:n mittapuulla aivan kärkitason hyökkäyspään tähtiä eikä voi kiistää etteikö kesällä hankitun Jonathan Huberdeaun otteissa olisi ollut parantamisen varaa. Huberdeau takoi Floridassa valtavia pistemääriä, mutta tällä kaudella hän on 47 ottelussa kerännyt vain tehot 10+23, mikä on odotuksiin nähden vähän.

Mitään ylijuoksua ei kannata odottaa, mutta Uhmapelaajien papereissa Rangers nousee kotiyleisön edessä varsin selväksi suosikiksi ja Rangersin lopulliselle voitolle tarjotut kertoimet poimitaan pois ilomielin. Myös vähämaalisuuden kautta voi löytyä hyviä tarjouksia – kumpikaan joukkueista ei kuitenkaan erityisen tehokas ole ollut ja esimerkiksi erikoistilanteissa molemmilla joukkueilla alivoima on ollut selvästi ylivoimaa vakuuttavampi.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Rangersille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – New York Rangers” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.