NHL su 22.05. klo 22:30

New York Rangers - Carolina Hurricanes

Löytääkö Rangers keinot Antti Raannan ohittamiseen?

Sunnuntaina on jälleen tarjolla maailman parasta jääkiekkoa loistavaan katseluaikaan, kun New York Rangers ja Carolina Hurricanes kohtaavat kolmannen kerran. Ottelu on vielä lisäksi katsottavissa ilmaiseksi Yleltä, joten ei muuta kuin betsit sisään ja nauttimaan. Rangers alkaa olemaan pakkovoiton edessä, mutta vieraiden maalilla Antti Raanta on päässyt loistavaan iskuun.

Carolina lähti sarjaan selvänä suosikkina ja se myös onnistui voittamaan molemmat ottelut kotiyleisön edessä, vaikka kumpikaan niistä ei helpolla tullut. Etenkin Rangersin osalta ensimmäisen kierroksen matseissa taottiin isoja maalimääriä ottelusta toiseen, mutta tähän sarjaan luukut on laitettu kiinni. Ensimmäisen ottelun Carolina vei vasta jatkoajalla lukemin 2-1 ja toisessa matsissa Sebastian Ahon loppuhetkien osuma tyhjään maaliin sinetöi lukemiksi 2-0. Jälkimmäiseen otteluun myös maaliodottama putosi molemmilla joukkueilla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Suurin kysymys tähän sarjaan lähdettäessä oli pystyykö Raanta vastaamaan maalilla Igor Shesterkinin otteisiin ja toistaiseksi Carolinan kassari on ollut liekeissä. Carolina ei toistaiseksi ole saanut kunnon myllytyksiä käyntiin kohti Rangersin maalia, joten vahva maalivahtipeli ja etenkin toisessa ottelussa äärimmäisen hyvin toiminut alivoima ovat olleet voittojen taustalla. Rangers on odotuksiltaan tasakentällisin pelatessa perässä, joten ylivoima ei saisi tässä kohtaa alkaa takkuamaan.

Tällä kerralla pelivalinnan osalta käännytään vähämaalisuuden suuntaan. Myös markkinan odotukset on vähämaalisuudessa, mutta tässä parissa samanlaiset kahden tai kolmen maalin illat jatkossakin ei yllättäisi. Molemmissa leireissä on erittäin hyvät maalivahdit, Rangersilla on vaikeuksia saada luotua painetta tasakentällisin ja laadukkaasta sekä laajasta materiaalista huolimatta Carolinan viimeistely ei ole aina sieltä tehokkaimmasta päästä. Lapulle alle 5,5 maalia kelpaa maltillisella panoksella.

10 euroa pelirahaa