NHL su 29.05. klo 03:00

New York Rangers - Carolina Hurricanes

Rangersin ja Hurricanesin välillä jatketaan vähämaalisella linjalla!

Ensi yönä ollaan ensimmäistä kertaa siinä pisteessä, että New York Rangersin ja Carolina Hurricanesin välinen ottelusarja on katkolla. Toistaiseksi kaikki viisi ottelua on päättynyt kotijoukkueen voittoon, joten seitsemäs ottelu on lähellä, varsinkin kun Rangers onnistui kahdessa aikaisemmassa kotiottelussa pitämään Carolinan melko hyvin aisoissa. Ottelu on lisäksi nähtävissä ilmaiseksi Yleltä, joten ei muuta kuin betsit sisään ja nauttimaan!

Sarjan viides ottelu meni pitkälti odotusten mukaan, eli Carolinan hallinnassa. Toistaiseksi ottelut ovat olleet erittäinkin tasaisia, mutta kyseisessä matsissa Carolina vei maaliodottamat varsin selkeästi ja voitto oli täysin ansaittu. Vähämaalisessa ja tasaisessa sarjassa erikoistilanteet nousee isoon rooliin ja Carolinan kannalta tärkeää on, että se sai vihdoin tämän sarjan ensimmäisen ylivoimaosuman. Rangers puolestaan on ollut ylivoimalla tehokkaampi, mutta se on myös ylivoimalla pelatessa päästänyt kaksi maalia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vähämaalisuus on ollut tämän ottelusarjan teema. Se toki myös oli odotuksissa, sillä molemmista maaleista löytyy loistavat kassarit ja lisäksi Carolina ei loistavasta hyökkäyspään materiaalista huolimatta ole aivan sarjan kärkipäästä viimeistelyn osalta. Viiden ottelun aikana ei olla kertaakaan päästy yli viiden maalin ja jokaisessa ottelussa toinen joukkueista on jäänyt yhteen maaliin tai alle.

Vähämaalisuus on toiminut vetojen osalta toistaiseksi ja samalla linjalla jatketaan edelleen. Sarjan edetessä kertoimet on toki myös laskenut, mutta edelleen pieni veto saadaan iskettyä alle 5,5 maalille. Carolinalla on hyvä ottelu alla, mutta läpi pudotuspelien se on ollut kotikaukalon ulkopuolella normaalia heikompi eikä Rangersia vastaan helppoja maaleja ole tarjolla.

10 euroa pelirahaa