NHL ke 13.04. klo 02:00

New York Rangers - Carolina Hurricanes

Onko tiedossa poikkeuksellisesti tarkkaa NHL-jääkiekkoa, jossa ei maaleilla mässäillä?

Carolina Hurricanes palasi vahvalla esityksellä voittokantaan edellisessä kamppailussaan Anaheim Ducksia vastaan. Joukkue iski pitkästä aikaa viisi maalia ja hallitsi ottelun virtausta mukavasti. New York Rangers on voittanut muutaman edellisistä otteluistaan, mutta nyt on tiedossa tällä haavaa ylivoimaisesti kovin testi. Vahva erikoistilannejoukkue Hurricanes ei jaa mitään ilmaiseksi Madison Square Gardenissa. Ottelun panokset ovat isot, sillä molemmat kamppailevat idässä aivan konferenssinsa kärkisijoituksista.

Joukkueiden poissaolotilanteissa ei ole merkittäviä muutoksia. Vierailla sivussa jatkavat edelleen Jesperi Kotkaniemi sekä Brendan Smith. Kotijoukkueen puolella sairaslista on hieman pidempi. Rosterista ovat tällä erää sivussa Sammy Blais, Kaapo Kakko, Kevin Rooney, Filip Chytil sekä Tyler Motte.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Carolina Hurricanes hävisi edellisen keskinäisen kohtaamisen, mutta jyräsi ensimmäisessä 6–3-voittoon kotonaan. Joukkueet ovat todella tasaiset, kuten näyttää myös sarjataulukko. Carolina on pelannut 73 matsia ja sijouttuu idässä toiseksi, mutta New York Rangers on samalla ottelumäärällä ainoastaan kahden pisteen päässä neljäntenä. Ei olisi suuri yllätys, vaikka huipputärkeässä kamppailussa pelattaisiin poikkeuksellisen tarkkaa jääkiekkoa suhteessa NHL-standardeihin.

Peli-ideana tähän titaanien taisteluun kiinnostelee eniten vähämaalisuus. Molemmat joukkueet ovat todella kurinalaisia ja pystyvät parhaimmillaan pelaamaan tiiviistikin viisikkoina. Tulevassa kamppailussa on paljon pelissä, sillä joukkueet ovat loppukautta ajatellen todella kovia kilpakumppaneita itäisen konferenssin kärkitaistelua ja pudotuspelejä ajatellen. Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy alle 5,5 maalia.

10 euroa pelirahaa